2013. október 14., hétfő

EZT A JÁTÉKOT GÓLRA JÁTSSZÁK

Hiába voltak meg a helyzeteink, gólképtelennek bizonyultunk
Rossz felfogásban, bátortalanul kezdtük a mérkőzést, amit az ellenfelünk viszonylag gyorsan ki is használt. 1:0-nál Nagy lábában volt ugyan az egyenlítés, de a B.R.S.C előnye a félidő előtt lehetett volna akár nagyobb is, ha Hrabetz nem véd nagyokat, illetve nem a kapufán landol a tizenegyes. A szünetben aztán több poszton változtattunk, aminek köszönhetően jelentősen feljavultunk. Küzdeni akarásunk és a szívünk is vitt minket előre, de a helyzeteinket képtelenek voltunk gólra váltani. Lelkes szurkolóinknak ezúton is köszönjük a bíztatást, ellenfelünknek pedig gratulálunk a győzelemhez.

A FORDULÓ TOVÁBBI EREDMÉNYEI

ARK SE - Amatőr SE 0:4
Hunreal FC - Royal ASE 2:6
Zuglói Kinizsi - Hangos 4:4
Kőbányai Egyetértés - Hercules 2:0
Babylon - Issimo 3:1

Forrás: blsz.hu

2 megjegyzés:

  1. Egy sima,egy fordított !
    A futballista számára egy bajnoki mérkőzés:ünnep! Na ezt az ünnepi hangulatot az első félidőben csak nyomokban láthattuk.Ütemtelen,bátortalan játékunk,hozzáállásunk azt eredményezte hogy kaptunk egy tudatosan meglőtt gólt és egy olyat,melyben a játékvezető is benne volt,mivel az ellenfél 4-es sz.játékosa nem engedte elvégezni szabadrúgásunkat (két méterre állt a labdától)és nem adott sárga lapos büntetést.Mi sajnos így is elvégeztük és a róla lepattanó labdából alakult a 2.gólt eredményező támadás.
    Szóval így ez simának tűnt azzal is,hogy szenvedői voltunk egy kapufás tizinek,viszont a csatárrá avanzsált Nagy bekerülhetett volna az esti sport híradóba,ha kihasználja ajtó-ablak helyzetét.
    Tudom,tudom hogy hátul,középen és elől is meghatározó emberek hiányoztak(plusz még a pályán is megsérültek)de most ez volt a Dinamo és a II.félidő bizonyságát adta,hogy több volt ebben a meccsben !
    Az ekkor tanúsított akarás,hajtás és a szerkezeti átalakítás együttesen reményt ébresztett,hogy akár meg is lehet fordítani az eredményt.Jó volt végre azt látni.hogy a mindig kritikus 60.perc táján nem mi,hanem az ellenfél ült le,sarabolták a labdát és többet szabálytalankodtak.Ha a hiányzó csatáraink közül csak egy is a pályán van,gólokat szerezhettünk volna.
    Több "ha"-val kezdődő mondatot és megállapítást is tehetnénk,de mint tudjuk,a futballban nincs "ha"...
    Feltétlenül kiemelendő,hogy Zico sporttárs hosszú idő után reményt keltően tért vissza,a II.félidőben nyújtott teljesítménye ezt igazolta vissza.
    Dinamo !
    Ottó "bá

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni tegnap, nekem vasárnapra ki volt írva 42,195km futás, amit sikeresen teljesítettem, és bár én nem segíthettem a csapatot, de Ti azért végig velem voltatok, ugyanis "félig" Dinamo-mezben nyomtam le a maratonit! Ki akartam menni nézőnek, de a lábaim már nem, pedig Zicót megnéztem volna, ahogyan újra úgy mozog mint Xavi!
    Remélem cserébe a mostani hétvégén az élre törünk!
    Visca Dinamo!!!
    22

    VálaszTörlés