2013. október 17., csütörtök

JÖN A ZUGLÓI DERBI!

Győzelem esetén helyet cserélhetünk a tabellán
Ki-ki meccsen, hazai pályán fogadjuk a jelenleg második helyezett Zuglói Kinizsit.

Az őszi hajrához közeledve rendesen összetömörült a mezőny. Ahhoz, hogy versenyben maradjunk, otthon kell tartanunk a három pontot. Ami a játékosokat illeti: Camara versenyengedélye rendeződött, így ő, valamint az eltiltását letöltő Krőzsel és a múlt héten maratont futó Szokola is újra bevethető. Kovács múlt héten összeszedett térdsérülése ellenben nem javult, rá biztosan nem számíthatunk. Fogarasinak a bokája ment ki, az ő játéka még kérdéses.

Csapattalálkozó: 13 órakor az öltözőben.


A FORDULÓ TOVÁBBI PÁROSÍTÁSAI

Herclules - Erdért
Hangos - Babylon
Hunreál - ARK
Royal - BRSC
Issimo - Kőbányai Egyetértés
Szabanapos: Amatőr SE

4 megjegyzés:

  1. megjegyeznék eztazt, úgyminthogy kettőnullná puskáztam el életem nagy lehetőségét, nempedig korábban, amint ahogyan aza dinamo krónikákban írva vagyon, viszont később remek helyzetfelismeréssel hazavittem száradni a nyolcast. és noha kimosva nem volt, az arcképes góllövőlistára kerülésemmel ellenkezően ez a dolog még jóvátehető, csak idejében szójjatok ha kell aza mez, egynehány bábut azér még innen is meg tudok mozgatni...
    kovács hiánya miatt pedig annyira ne fájjon a fejetek, az még a pálinkás üvegről se tudja lecsavarni a kupakot anélkül, hogy meg ne tépné a menetet... azér jobbulást neki, és üdv mindenkinek,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. a tegnapi edzésről még sikeresen lebeszéltem magam, mondván, hogy "megérdemlem", de holnap ott leszek, kapjuk el őket!!! kell az a 3pont!!!
    22

    VálaszTörlés
  3. még nem tudom vállalni a játékot. a 69-es nadrágot frissen vasalva viszem. ha hoz valaki masinát, lövök pár fotót a meccsről.
    Ottó

    VálaszTörlés