2013. október 6., vasárnap

GYŐZELEM VEZÉRÁLDOZATTAL

Kis sérülése beárnyékolja a napot
Viszonylag jónak mondható első játékrész után nagyon nyögvenyelős második félidei produkcióval rukkoltunk elő. Örömjáték és gólparádé helyett rendesen elbuziztuk a meccset. A 6 gól persze megsüvegelendő, de az, hogy a második félidőben, többszörös emberelőnyben is csak egy akciógólt szereztünk, mindent elmond a teljesítményünkről.

PERCRŐL PERCRE

12' Juhász II készített a jobb oldalon PAPP elé, aki igazítás nélkül, 11 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. (1:0)
27' Kis szlalomozott át a Hunreál védelmén, majd az alapvonal közeléből középre játszotta labdát, melyet a berobbanó SZOKOLA közvetlen közelről a hálóba pofozott. (2:0)
30' Kis indításával CAMARA lépett ki 1:1-ben, elhúzta a kapus mellett a labdát, majd kisodródott helyzetből a kapu közepébe lőtt. (3:0)
48' Kovácsot buktatták a tizenhatoson belül, tizenegyes! KOVÁCS tizijét a kapus elsőre hárította, de a kipattanóval szemben tehetetlen volt. (4:0)
74' Camara került a földre egy gáncsolást követően, tizenegyes! CAMARA állt a labda mögé és a bal alsó sarokba helyezett. (5:0)
85' Egy a védők mögé bejátszott labdával a frissen beállt Nagy a kapuig gyalogolhatott, majd a kimozduló kapus mellett, önzetlenül a támdáshoz csatlakozó KOVÁCS elé játszott, aki az üres kapuba belsőzött. (6:0)
87' Kis iramodott meg egy labdával a félpálya közepénél, de a védők szó szerint a földbe döngölték. Az esetet elkövető hunrealos Erdei és társa ráadásul egymással is ütközött, aminek következtében az egyikük még rá is esett Kisre. Kis nem tudta folytatni a játékot és mentővel hagyta el a helyszínt. Erdei sárga lapott kapott.

4 megjegyzés:

  1. Ez a győzelem is 3 pontot ér,de ne legyünk elájulva tőle !
    Az újpesti fiaskó után egy "huncutság nélküli",igen szerény képességű csapat látogatott hozzánk.
    Pozitív hozadék,hogy ellenük könnyedén egalizáltuk a Royal zakó mínusz 6 gólját,de semmi több...
    Régen vártam már ennyire a megváltó záró sípszót,,amely ha pár perccel korábban felhangzik,elkerüljük még ezen a színtelen és szagtalan mérkőzésen is dicsérhető,meghatározó játékosunk sajnálatos sérülését.
    Kis Iminek pechje volt,hogy már a zűrzavaros végjátékban találkozott azzal a védővel,aki ügyetlenségét kézzel,lábbal elkövetett durvasággal pótolta,súlyos kulcscsonttörést okozva.
    Ez a teljesen felesleges,ostoba szabálytalanság csak még borúsabbá tette kedélyállapotunkat,nem tehetünk mást,mint a sikeres műtét után gyors,komplikáció nélküli felépülést kívánjunk.
    Imi ! Fel a fejjel,én magam is átéltem egy többszörös vállizom szakadást,azt is helyrehozták,ahhoz képest egy kis törés egy fiatal embernek semmiség...
    (Gyógyulásodat segítendő elküldöm azt az elegáns karfelkötőt,melyet pár éve sikerrel használtam)
    A csapat és szimpatizánsai mielőbb visszavárnak !
    Dinamo !
    Ottó "bá.
    U.i.Nem tudok szó nélkül elmenni amellett,hogy sem a vétkes játékos,sem valamelyik vezetője nem kért elnézést a meccs után.Elkerülve a súlyos fogalmazást,csak annyit:ez elemi hiba,sportszerűtlen magatartás volt !

    VálaszTörlés
  2. Ezzel teljes mértékben egyet értek, köszönöm.

    44

    VálaszTörlés
  3. Íme a hunreal beszámolója a meccsről: http://www.hunrealsc.hu/?page_id=157
    no comment.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is most néztem... tavasszal kötelező vérbosszú!!! grind

      Törlés