Történetünk

Túl a fiatalságon és az öregedésnek hadat üzenve 2001 tavaszán, egy szombat délután a vár oldalában található Dózsa György téri grundon volt az első hivatalos toborzónk. A ketrecben ekkor már javában gyülekezett a nép. Percek kérdése volt csupán és kialakult két csapat, akik sötétedésig rúgták a bőrt. Innentől kezdve pedig minden hétvégén pattogott a labda...
2001 nyarán Palánkai Gábor többünket elhívott az FC Baggio-ba, akik a Kolozsvári utcai kispályás bajnokságban szerepeltek.
Egy ilyen mérkőzés utáni kvaterkázás során döntöttük el, hogy Dinamo Torpedo néven létrehozzuk saját kispályás csapatunkat.

2001 őszén már Dinamo Torpedo néven neveztünk be a Mérnök utcai kispályás bajnokságba, ahol közel hat éven át szerepeltünk. Az első csapatunk a következő játékosokból állt: Bóday, Szirony II, Palánkai, Sándor, Raskó, Piúkovich, Jugenheimer, Wolf, Szabó, Brávácz.
Az évek során pedig jellemzően a következő játékosok szerepeltek még: Szirony I, Oláh, Korda, Mitler, Lulics, Kuvik.

2002 ősz - Riger megírta a himnuszt. Ennél sokkal jobb fociindulót aligha lehet írni.


A Mérnök utcai bajnokságban többszőr végeztünk előkelő helyen, de
a 2005/2006-os kiírásban értük el legnagyobb sikerünket, ekkor a 2. helyet szereztük meg.

2006-tól főképp a megnövekedett létszámunk miatt felmerült annak
a lehetősége, hogy párhuzamosan nagypályán is folytassuk pályafutásunkat. Palánkai Gábor közreműködésével beneveztünk az Expat Budapest Football League másodosztályú bajnokságába (kivándoroltak budapesti futball ligájá), amit hazánkban élő külföldiek szerveztek meg. Az első fél szezonunk az ismerkedés jegyében telt, a kispályázás egyre inkább háttérbe szorult.


A 2007/2008-as szezonban jelentősen átalakult csapatunk. Több új arccal a fedélzeten vágtunk neki az első igazi nagypályás szezonunknak. A bajnokságban egyből a 2. helyen végeztünk, így feljutottunk az első osztályba.

A 2008/2009-es kiírásban, immáron az első oszályban csapatunk
a 4. helyet szerezte meg.

A 2009. június 19-én a Tokaji borozóban tartott vezetőségi ülésen bevezetjük a tagdíj rendszert és Bóday Csabát bízzuk meg a csapat pénzügyeinek kezelésével. Az ülésen továbbá körvonalazódni látszik az a vágy, hogy a jövőben sportegyesületként működjünk.

A 2009/2010 szezonban heti rendszerességgel a Vasas-pályán készül a csapatunk, a mérkőzéseket pedig a Vörös Meteor pályán rendezzük.


2010 tavaszán csapatunk átköltözik a Kolozsvári Tamás utcába. 
A bajnokságban végül az 5. helyet szerezzük meg.

2011 tavaszán elfogadjuk az alapszabályt, valamint megválasztjuk a Dinamo öttagú elnökségét: Szirony I - elnök, Bóday - főtitkár; Cseh, Korda, Brávácz - elnökségi tagok.

2011 júliusában a Fővárosi Bíróság a társadalmi szervezetek nyilvántartásába veszi, egyben közhasznú szervezetté minősíti csapatunkat.

A 2010/2011-es szezonban a Mejok Alapítvánnyal történő együttműködésnek köszönhetően több hajléktalan fiatal is részt vesz foglalkozásainkon. A bajnokságban csapatunk bekerül a rájátszásba, de végül lecsúszik a dobogóról és ismét az 5. helyet szerzi meg.

A 2011/2012-es szezonban ismét jelentősen átalakul a keretünk, összesen 10 új játékost igazolunk. Egy gyenge ősz után nagy tavaszi menetelésbe kezdünk és végül a 6. helyet szerezzük meg.

A soron következő 2012/2013-as szezonban ismét a 6. helyet szerezzük meg, egyúttal búcsút veszünk a Budapest Football Leaugue-től és benevezünk a Magyar Labdarúgó Szövetség Budapest területi, hetedosztályú bajnokságába.

A 2013/2014-es szezont a BLSZ IV. osztály / 3. csoportjában kezdjük meg. 2013. augusztustól az új otthonunk a BVSC, Tatai utca 3/b. szám alatt található sporttelepe.