2013. október 3., csütörtök

CSAK SEMMI HUNCUTKODÁS!

Itt a lehetőség, hogy hazai pályán feledtessük az újpesti vereséget
Szombaton a 6. fordulóban, fél hármas kezdéssel a Hunreál FC-t látjuk vendégül a Tatai utcában. 

Ellenfelünk nem tűnik valami acélosnak, de az újpesti fiaskónk tükrében bizonyára győzelmi reményekkel érkezik majd a mérkőzésre. A fokmérőn elbuktunk, most elválik, hogy tartani tudjuk-e a lépést az élbollyal, vagy jön a középszerűség. 
Szita bokasérülés, Szirony II pedig térdsérülés miatt valószínűleg nem tudja vállalni a játékot. Rajtuk és az eltiltott Krőzselen kívül remélhetőleg valamennyi játékosunkra - beleértve az önkéntes németországi számüzetésből hazalátogató Nagyra is - számíthatunk.

Csapattalálkozó: 13:30, öltöző

ELLENFÉLNÉZŐ

A Hunreál szóösszetétel a Huncut Realisták névből fakad. A magyarfutball.hu csapatbemutató oldala szerint 1961-ben alapított klub hosszú éveken át a harmadosztályban szerepelt, mígnem a 2008/2009-as kiírásban kiesett. A rá következő évben még gyűjtögették a pontokat, de az elmúlt 3 szezonban rendre teljesen leszakadva utolsóként végeztek a bajnokságban. A legutóbbi idényben két győzelem mellett huszonnégyszer szenvedtek vereséget és 169 gólt! kaszíroztak. Idei mérlegük: 1 győzelem (Amatőr SE - 3:1), három vereség (Hercules - 4:6, Issimo - 2:3, Hangos - 1:2). 
A házi góllövőlistájukon Csákits 4, Izsák 3 góllal szerepel.

4 megjegyzés:

  1. Sajnos nem tudok ma az edzésen részt venni...
    szombaton a meccsen találkozunk!!!
    22

    VálaszTörlés
  2. nem kell befosni, nem egy újabb szózat következik, csak némi közlendőm akadt. miszerint - és most odalesz a meglepetés, de akkor is kipofázom - olcsón hozzájutottam egy nagy halom német sörhöz. megmondjam, micsinálok vele? holnap hazafuvarozom, kerítek egy jégszekrényt, aztán belerakom mindet, de mindet. már jó előre kiírom ide a blogra, hogy mindenkit szívesen látok, aki a meccsünk után odatolja a képit az oktogonra, hogy elfogyasszuk. egy részét persze kiviszem a tatai utcába az ingázók, a nagycsaládosok és a magamfajta türelmetlenek kedvéért. jó volna a győzelem édes, de legalábbis a tisztes küzdelem verejtékes ízét leöblíteni ezzel az import löttyel…
    csakadinamo

    csumi-imi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A győzelem meg Imi báá!!! :-) de győzelem után nekem a sör nem fekszik sajnos de azért köszi, hogy oda vagy a csapat ér ;-) Forza Dinamo T :-)

      Törlés
  3. Amúgy Cami voltam :-)

    VálaszTörlés