2010. november 1., hétfő

OKTÓBERFESZT TAKARÉKLÁNGON

Építők, 16 néző
Gólszerző(k): SZIRONY I a 8., BRÁVÁCZ a 15., és a 22., KOVÁCS a 35., és KORDA a 70. percben
Csere: Brávácz helyett Oláh a 30., Szirony II helyett Cseh a 35., Szirony I helyett Tyahor II az 52., Nagy helyett Czeizler az 58., Balogh helyett Fodor és Camara helyett Rohácsi a 65., Horváth helyett Koncz a 80. percben
Sárga: -
Piros: -
Szögletarány: 3-3
PERCRŐL PERCRE
8' Formás támadás végén Nagy lőhetett húszról kapura, de lövése elakadt a védőkben. A lecsorgó labdát Nagy kaparíntotta meg, majd lekészítette azt a felfutó SZIRONY I-nek, aki tolt még egyet befelé, majd 16 méterről, ballal kilőtte a jobb alsó sarkot. (0-1)
15' A Zubasas kapusának lecsúszott kirúgását BRÁVÁCZ kezelte le, majd 16 méterről a jobb alsó sarokba helyezett. (0-2)
22' BRÁVÁCZ kapott ismét egy ajándék labdát a németektől, amellyel 1:1-ben törhetett kapura. 11 méterről leadott lövését a németek kapusa elsőre hárítani tudta, de az ismétléssel szemben már tehetetlen volt. (0-3)
35' Camara húzott el a jobb szélen, majd középre centerezett, ahol érkezett KOVÁCS, aki 5 méterről a hálóba belsőzött. (0-4)
70' Tyahor II-őt buktatták a tizenhatoson belül. Tizenegyes! KORDA állt a labda mögé és magabiztosan a jobb alsó sarokba helyezett. (0-5)
75' Ajándék tizenegyeshez jutottak a németek. Simon tisztán szerelte ellenfelét, aki bukfencezett egyet, a játékvezető pedig befújta. (1-5)
-----------------------------------------------------------------------------
Szimpatikus és sportszerű ellenfelet ismertünk meg a németekben, akik ellen nagyon jól kezdtünk, erőszakosan letámadtunk, domináltunk és futószalagon alakítottunk ki helyzeteket. A vezetésünk után azonban érthetetlenül visszaestünk, elkezdtünk kapkodni, sorozatban hoztunk rossz döntéseket. A három pont sorsa azonban így is kevesebb, mint fél óra alatt eldölt, magabiztos győzelmünkhöz egy pillanatig sem fért kétség. A ragyogó napsütésben mindenki szóhoz jutott, talán ez volt a mérkőzés igazi pozitívuma.

7 megjegyzés:

  1. CSAKADINAMÓÓÓ!

    VálaszTörlés
  2. Mindenkinek gratulálok, remélem hasonló siker lesz a szombati mérkőzés is. Még mankózom, ha addigra le tudom tenni, én is kimegyek.

    VálaszTörlés
  3. Ziconak megszületett a kisfia! Isten éltessen titeket sokáig, jó egészséget Krisztának, a kis Imikének és a boldog apukának!

    Reméljük gyönyörű lesz mint az édesanyja, gólvágó lesz mint az édesapja, és legfeljebb csak feleakkora kocsmabútor lesz mint a dinamós névaadói :) :)

    PS: ugy tudom pénteken lesz az ünneplés, majd Zico vagy a partyarcok biztos mindenkit értesítenek, én csak magánszorgalomból irtam be ide...

    VálaszTörlés
  4. Ezúton óriás gratula az Anyukának és Ziconak és csatlakoznék Imihez, mindenképp a Dinamóban a helye a gyerkőcnek!:)

    S

    VálaszTörlés
  5. FIGYELEM!
    Ma este ultimate buli, Zico kisfiának tejfakasztója, Zico kisfiának első névnapi bulija,
    úgyis mint a többi Szent Imre emlékére elevezett kissé kevéssé szentéletűek neve napja (azaz Imre-nap immáron triplán), és nem elfelejtve Gigi születésnapját, szóval mindezen alkalmakat megünnepeljük a Trapéz nevű helyen, Imre utca 3. (ez nem vicc! tényleg Imre utca nem én találtam ki)
    http://kocsma.blog.hu/2010/02/01/trapez_bar
    Mindenki jöjjön aki tud, és aki nem az is, este 9 körüli kezdettel!
    DINAMÓ!!!!

    VálaszTörlés
  6. csodálatos, nagy nap ez a mai, felebarátaim, úgyhogy ne cirkuszoljon senkise miközbe elveszem a sörét, inkább szemrebbenés nélkül hozza a következőt. és midőn elszenderedem takarjatok be jó melegen, aki pedig csak ezután veszi a bátorságot, hogy kiöntse nekem keserű szívét, az hangosan, tagoltan és érthetően mondja fel az összes szirszarját a hangpostámra.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  7. Gratulalok Sracok, csak igy tovabb!!! Ketoldali focihianyban szenvedek itt Svediaban: egy 3as meretu labdaval kuzdunk 3 a 3 ellen szerdankent egy 1mx70centis kapura :(

    Mas: szeretnek 1 Dinamo mezt rendelni ;)

    A legjobbakat:
    Stikkel Gabor

    VálaszTörlés