2010. november 22., hétfő

MÉLYPONTON

LEGENDS LIGA, 8. FORDULÓ
Vasas, 14 néző
Gólszerző(k): CAMARA az 52. percben (1:0)
Csere: Korda helyett Szirony I az 5. percben, Makláry helyett Czeizler a szünetben, Czeizler helyett Cseh a 60., és Simon helyett Oláh a 75. percben.
Szögletarány: 5:2
Sárga: -
Piros: -
PERCRŐL PERCRE
10' A franciák egyik középpályása 18 méterről, középről tette próbára Bóday-t, aki magabiztosan magához ölelte a játékszert.
18' Egy rövidre sikerült felszabadítást Brávácz vehetett mellre a kaputól 20 méterre, majd egyből tüzelt, de lövése az egyik védőről szögletre pattant.
25' Egy bedobás után Brávácz vette el a labdát a bizonytalankodó védőtől a tizenhatos előterében, és törhetett volna 1:1-ben kapura, amikor a Paprikás védője lerántotta. A bíró sípolt is, de az egybegyűltek óriási meglepetésére szabálytalanságot ítélt kifelé.
35' Egy kapunk előtti kavarodás után 16 méterről lőhettek a franciák kapura. Bóday nyúlt, mint a rétestészta és a bal alsó sarokba tartó lövést óriási bravúrral szögletre mentette.
52' Brávácz indította a leshatárról kilépő CAMARA-t, aki lefutotta védőjét, majd 11 méterről a kapuba helyezett. (1:0)
55' Camara pörgetett Tyahor I elé, aki ezáltal 1:1-ben törhetett kapura. Gyatra lövési kísérletét azonban a kapus hárítani tudta.
60' Tyahor I iramodott meg és került lépéselőnybe védőjével szemben a bal oldalon, az ellenfél tizenhatosának közelében, de ahelyett, hogy az akciót remekül követő és szabadon érkező Camara-t játszotta volna meg a kapu előterében, belebonyolódott a cselekbe és oda lett az ígéretes helyzet.
65' Éppen kifelé mozgásban volt védelmünk, amikor Czeizler ajándékozott el egy labdát a jobb oldalon, a térfelünk közepén, amely után egyből leindították a szabadon maradó csatárukat, aki 14 méterről nem hibázott. (1:1)
70' Gyors Paprikás ellentámadás végén NAGY futott versenyt a franciák támadójával a tizenhatosunk magasságában és próbálta meg tisztázni a helyzetet. Felszabadítási kísérlete azonban védhetetlenül vágodott a jobb alsó sarokba. (Öngól, 1:2)
75' Szirony II remek helyzetfelismeréssel szöktette saját magát az ellenfél tizenhatosán belül és került ziccerbe, de a szöget jól záró kapus hárítani tudott.
85' A franciák csapatkapitánya végezhetett el szabadrúgást a kapunktól 22 méterre, a bal oldalról. Remekül eltalált labdájába Bóday még bele tudott kapni, de az kipókhálózta a bal felső sarkot. (1:3)
-------------------------------------------------------------------------
Ez volt az idei leggyengébb produkciónk. Képtelenek voltunk megtartani a labdát, folytatni a játékot, ne adj isten támadást vezetni. Az egész csapat mélyen tudása alatt futballozott, úgy érzem mélypontra érkeztünk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy több poszton kénytelenek voltunk változtatni, továbbá ismét bebizonyosodott, hogy csapatunk akár már 1 kulcsjátékos kiesését sem bírja el. Függetlenül ettől, a vezetésünk után két ízben is növelhettük volna az előnyünket, ami talán nyugtatólag hatott volna a társaságra, de ezen a napon semmi sem jött össze. A Parpikás sem volt csúcsformában, azonban az egyenlítésük után rákapcsoltak, elkezdtek futballozni, ezért úgy gondolom összességében megérdemelten gyűjtötték be a három pontot. Ezúton is gratulálunk nekik.

7 megjegyzés:

  1. Csütörtökre, MINDENKI hozzon egy ezrest, különben nem tudunk edzeni.
    (Azok is akik rendesen fizettek)
    Sőt kezdjetek el spórolni a hétvégi meccsre...

    NK

    VálaszTörlés
  2. Kérjünk innen, hátha ad
    http://auto.indavideo.hu/video/50_Cent_megtobbszorozi_Lamborghinije_erteket

    VálaszTörlés
  3. sajnálom ezt a szegény, ostoba afroamerikai fiút - az ilyesféle rohadt melóhoz mi kiküldjük a sanyit a kombájnnal, hogy egyből be is legyen bálázva. egy ekkora kis kupahoz egyébként talicska és vasvilla is elegendő, aprópénzhez pedig szívlapát a praktikus - ezt mifelénk minden gyerek tudja. ahogy azt is, hogy ha közösen csinálunk olyasmit, ami pénzbe kerül, akkor azt közösen is fizetjük. fogalam sincs, ki mit beszélt meg a csabával, egyáltalán beszélt-e vele bárki is ebben a témában, és nem is tartozik rám, ami azt illeti. amikor itt volt a helye, és az ideje, akkor meg se nyikkant senkise, most meg itt állunk négy héttel később, és öt lépéssel hátrébb. én csak ebből tudok kiindulni, és kérem, nehogy besértődjön közülünk bárki is, csak mert ideírom a magánvéleményemet. leszarom továbbá, hogy most majd megint én leszek a főgeci, aki a lóvé miatt rinyál és végül mégis a bóday vágja azt zsebre. mert ha valaki közülünk esetleg még mindég nem vette volna észre, ez a pénz nekünk, a csapatunknak lesz, a működésünket finanszírozzuk belőle, és nem én fogom elinni, és nem a kanci vesz belőle egy újabb divatos és méregdrága fjallraven kabátot télire. (bár a fasz tudja, kissé fura, honnan ez a sok jó cucc) (és bocs baszki, de csak viccelek, ugyanis rinyáláskor ez kötelező elem)
    mert szerintem - és most már egyáltalán nem viccelek - a havi tagdíjnak mindenki számára kibaszottul kötelezőnek kellene lennie. és mert mivel holnapután az uccsó edzés lesz a hónapban (és ha továbbra is ilyen balfaszok maradunk, akkor az évben is) úgy mindenki hozza be a novemberi sarát. aki nem tud annyit összeszedni, vagy nem tud hozni semmitse, akkoris jöjjön el az edzésre, mert egy olyan csapat vagyunk, amelynek a hétvégén meccse lesz, amire készülnünk kell, de kurvára. és edzés után (mondanám, hogy előtte, de vicceltem már szerintem épp eleget) üljünk le, és tisztázzuk ezt a dolgot, de most már valamiféle végleges formára. lassan úgyis letelik a november, amit az "átmenetre", vagy a tökömtudja mire szántunk.
    ebben a retek országban egyáltalán nem nehéz szegénynek lenni, viszont ebben a csapatban egyáltalán nem szégyen az. ebben a fasza csapatban az a szégyen, amikor nem merjük vállalni azt, és hagyjuk, hogy maga alá gyűrjön a köcsög. szerintem.
    és ha végül úgy alakul, hogy hiányunk lesz, be tudok szállni ugyanannyi plusszal, amennyivel más is, aki teheti, pedig a decemberi fizetésem negyedével fejezem be ezt a mostani hónapot. és most sem viccelek, és nem is szopkodni akarom magam, egész egyszerűen ez a helyzet, és ez a véleményem a csapatunkról meg a pénzről. az egyik fontos nekem, mert szeretek itt játszani, a másik meg csak az a szar íz a sörömben, amit napra-nap lenyelek. ki is van a faszom vele, de ettől az élet csak mégszebb, nekem aztán elhihetitek.

    csak a dinamo - csumi imi

    VálaszTörlés
  4. én meg, mint akkoriban, amikor az Építők pályán, meccs utáni megbeszélés alapján, egyik leg"potyautasabb" voltam, 3 hét leforgása alatt rendeztem "szegénységem és elmaradásom"- lehetőségeimhez duplán mérten - nagy százalékát! Amúgy a 3 hete folyamatosan vereséget szenvedésünk(!!!) kutya faszát nem érdekli, vagy csak mormoljuk magunkba a saját szégyenünket??? természetesen megszakadva is, de részemről teljesítem az anyagi igényt, mert Szeszinek igazat adva,én is szeretek itt játszani! De, ahogy a főcímben látható "MÉLYPONTON!!!!!!" és a kötelező szükségesség mellet az is szomorú, hogy az elmúlt 3 mérkőzésünk óta ez a kib.szott fórum csendes, mint a kígyó f.sza!!!pedig, valahol mindenki magában tudja, hogy hol van a baj! elnézést, hogy ifjúként, így nyilatkozom, de nyomorúságosan éltem meg az elmúlt heteket Dinamóilag.És csatlakozva Szeszihez, EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS VÁLLALOM!!!
    Horváth18(és imádom a Dinamo-t!)

    VálaszTörlés
  5. Srácok! Ne írjatok ilyen hosszú monologokat mert kevessen olvasuk a blogot, szerintem egyébként pont azok olvasák akik perkálnak és ugyancsak imádják a Dinamót, és ez így pusztába kiáltott szó....
    A gödörböl ki fogunk kecmeregni, eddig is mindig kijöttünk belöle.
    Részemről a csütörtöki edzés bizonytalan. Bár javult a lábam de még nem akarom terhelni.
    Csak a DINAMÓ!!!
    Z.

    VálaszTörlés
  6. - nekem nem nagy fáradtság, és még mindég jobb, mintha azt gépelném ide, hogy aki nem is akarja-próbálja összekaparni a tagdíjat az buzi. mivel ez a dolog nem így működik, illetve nem ilyen egyszerű. azt kell elérnünk, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon, ehhez próbálok a legjobb tudásom-szándékom szerint asszisztálni. ha szarul csinálom, az csak azért van, mert ennyi tellik tőlem, és ha végképp szar az egész, két kattintás, és volt-nincs szeszi megjegyzése. azzal kész is volnánk, nem szokásom megsértődni.
    - tényleg nem tudom, hogy egyáltalán mennyire hasznos ez a sok pofázás, erről a csabát, de inkább az ügyfeleit kellene megkérdezni: ki miféle indíttatásból hozott, vagy éppen nem hozott lóvét. van itt alább egy számláló, és szerintem azért sokkal többen olvasgasssák ezt a fórumot, mint ahányan írnak is bele.
    - a pénzügyei senkinek sem tartoznak másra, a csapat pénzügyei viszont nagyonis a tagokra tartoznak, és szerintem csak akkor nem kellene beszélnünk erről, ha menne minden, de olyan simán, mint az iskolás lányok melle. ilyenkor elég egy év végi beszámoló a tökömtudja kocsmában a dinamo záróbulin.(mondjuk a legends bárban, hehehe)
    - nálunk viszont, ahogy én látom, az van, hogy: valahogy majdcsak kihúzzuk még ezt az egy meccset meg edzést, azt jöhet a téli szünet, meg a télapó, majd a jézuska, meg még a mittudoménki. tavasszal meg, majdcsak megint lesz valahogy. és ez basssza az agyam. bocs. iszok kétszer annyit mint bárki más, de nekem ez akoris olyan, hogy az egyik napról a másikra éldegélünk, és nincs köztünk egyse, aki az unokája futballcsapatáról álmodik.
    - most ott tartunk, ahol két éve, amikor meccs előtt az öltöző a padlóján gyűjtöttük össze a pénzt. így is lehet, és ha így lesz, én akkoris jövök, de végre-valahára találjuk már ki, hogyan is legyen.
    - lábadra vigyázzál, szükség van, és lesz is még rá, druszámat üdvözlöm,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  7. üdv!
    bocsánat, ha valakit esetleg sértett a hozzászólásom.ilyen amikor ittasan kiborul a bili.De tény és való, hogy mióta nem nyerünk, nincs annyi hozzászólás, mint előtte.Ha megy a gép, akkor "bódogság" van, ha nem megy akkor meg struccpolitika? Ugyanúgy kíváncsi lennék mindenki véleményére, mert 3 hete csak befeszült arcokat és kimondatlan dolgokat tapasztalok. és talán, ha csapatként gondolkodom, akkor ahhoz szükség van csapattársakra is.persze lehet, hogy felesleges a pofázás, de ezt döntse el mindenki a saját vérmérséklete, lelkesedése vagy önkritikája alapján.
    .és akkor közös ima Zicó lábáért.Gyógyulj meg Z.!családnak részemről is üdvözlet.
    pity18

    VálaszTörlés