2010. november 30., kedd

DINAMO HÉT

CSÜTÖRTÖK, 20-22h
Az év utolsó edzése havazás és létszámhiány miatt lefújva!
VASÁRNAP, 15h
Idényzáró bajnoki mérkőzés: Dinamo vs. Orczy
Vasas

4 megjegyzés:

  1. az edzés fedett vagy sátor? pénzt kell hozni? a meccset mikorra fixálják? a hó meg a hideg engem nem zavar, ám ha valakit igen, akkor ki vele, de máris, mert most, hogy zíkó után pityesz is elhullott, a tökömtudja mitisgondoljak. csodálom is, mér nem gépelte már rég ide, hogy valamelyik hajnalban összerogyott valami lépcsőn az istenadta, szétbarmolta a térdét. elég szarul fest, ahogy jár-kel a kocsmájába, már csak a papagáj hiányzik a válláról, hehehe. az a tetves ital az átka ennek a népnek baszkikáim, nekem aztán elhihetitek.

    zíkó, bóday, többi sérült, veletek miújság?

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Én sajnos az idén már csak kocsmai bevetésre vagyok alkalmas.

    NK

    VálaszTörlés
  3. Hukk kapitány jelentése:
    Kedves Dinamo kalózok! Mint Szeszi matróz már jelezte vagyon, a rémhírek valósak és ezúton jelezném, hogy sajnos én is kihullottam az egészségesek közül.Vagy beálltam a sérültek közé?? végül is mindegy, a lényeg, hogy jelen állás szerint, az őszi statisztikáimat rontva az nagy Legends Liga utolsó mérkőzésére harcképtelenné váltam. A Szeszi által felvázolt esetleges történést, azért nem igazolom teljesen, mert tényleg nem emlékszem semmire az esetből. Hááát volt egy szabadnapom, mondjuk ezt! Felelőtlenségemért, gondolom majd megkapom a beosztásom a feletteseimtől, mint ahogy a diagnózist is megkapom, Dr.House-tól hamarosan, aki Szeszi segítségével valószínűleg a Fradi gyúrója lesz. Azonban sokszor idegesítő és egyben irritáló orgánumomat, viselkedésemet hasonlóképpen kihasználva (ebben azért van egy kis perverzió is,persze), ígérhetem, hogy az utolsó mérkőzésen, mindenképp megjelenek.remélem addig megtalálom a papagájomat is, mert az említett hajnalban az eszem után, azt is elhagytam! Na de Orczy ellen, horgonyt fel, Dinamo hajó előre!
    Üdvözlettel: horváth matróz
    u.i.: igaz, hogy bicegek a kocsmában, de hát dolgozni is kell, még ha beleszakad az ember, akkor is! Dinamo társaimnak, bármikor örömmel csapolok, mert a kezem még ép!Rock!

    VálaszTörlés
  4. kedves imi!
    az edzés se nem fedett, se nem sátor, kinn leszünk most is a szabadban, a nagypályán. eszerint hozzál magadnak öltözéket. a pálya le van takarítva, és a meteorológia szerint ma már nem lesz hóesés. csak hideg.
    nem kürtölném világgá mindeme információt telefonon, vagy smsben - ha nem bánod - ugyanis ez a blog pontosan az ilyesmire való. manapság már a kocsmákat is át, meg átszövi a világháló, és szerintem a dinamo honlapot csak az nem olvassa el, aki nem akarja, meg aki nem tud.

    csumi-imi

    VálaszTörlés