2010. november 8., hétfő

IDEGENBEN IS OTTHON

Szombaton, 17 órai kezdéssel a Kolozsvári Tamás utcában a Zöld Borzak vendégei leszünk. A Borzak - akik szintén a Kolozsváriban edzenek (akik 8-ra ott szoktak lenni megfigyelhették már őket) - eddig a másodosztályban szerepeltek, ahol az elmúlt évben az 5. helyet szerezték meg. Az idei kiírásban nem szerepelnek valami fényesen, a tabellán a 11. helyet foglalják el, két győzelmük mellett három súlyos vereségbe is beleszaladtak.
Legutóbb 2010. márciusában találkoztunk velük egy edzőmérkőzés keretében, ahol fölényes 5-1-es győzelmet arattunk.
Mint bizonyára már hallottátok, a mérkőzésről a Megálló Alapítvány focicsapatának bécsi vendégjátéka miatt többen hiányozni fogunk (OLÁH, BRÁVÁCZ és legújabban CAMARA is jelezte, hogy utazni szeretne), ezért ezúton kérem, használjuk ezt a fórumot arra, hogy visszajelzéseket kapjunk arról, hogy kire számíthatunk a mérkőzésen. A csütörtöki tréningig jó lenne tisztán látni a helyzetet. (Makláry, Koncz, Fodor, Tóth - mi van veletek?)

14 megjegyzés:

  1. nekem egyelőre bizonytalan, anyám háza hőszigetelés/netlon háló kettes ütem még beleköphet a levesembe. csütörtök estére kb pontosat tudok mondani. ja, edzésen még ottlesztek, megálósok? mer ha már nem akkor most mondom, hogy import sört hozzatok. (utazni én is szeretek, de annyira azér nem, hogy emiatt leszokjak)

    simi, totti?

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Szevasztok!

    Remenyeim szerint szombaton mar tudok jatszani bar nem 100% es a csutortoki edzes meginkabb kerdeses... termeszetesen, ha tudok, megyek mindkettore, de meg jelzek csutortokig.

    Sajnalom a hetvegi eredmenyt, de nem szabad csuggedni, mostantol 200% fokusz a bajnoksagra!

    csak a Dinamo!
    s

    VálaszTörlés
  3. Sziaszok,
    nekem a csütörtök és a szombat is necces, mindkét estére programom van...
    De ha így áll a helyzet, akkor a meccset mindenképp megoldom valahogy, edzésre nem ígérek semmit. Amint 100%-ot tudok még jelzek (kb holnap estig)

    VálaszTörlés
  4. Hi all,

    nekem kb most javult meg az ujjam, vagyis az a ketto... a nem edzes megtette a hatasat, kb most tudok ujra markolni... csütörtök sajna nem okes, de ha hetvegen kell beugro ember akkor eltudok menni.

    udv makelele

    VálaszTörlés
  5. Hi!
    Szombaton ott leszek, edzésen sajnos nem.
    Konczi

    VálaszTörlés
  6. a bokám még nem 100%, pihentetem, a meccsre kinézek, de csak nézőként

    VálaszTörlés
  7. Ma meg sajnos nem tudok jonni, de szombaton remenyeim szerint leszek.

    ciao
    s

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Szesazikém!

    Hát mérgezett sörrel kínáltalak tán, hogy ajkaid íly módon megmocskosultak??Szüleink ilyenkor megfenyegettek minket anno, különböző márkájú mosószappanok használatával illetve annak szánkba helyezésével, erőteljes és erőszakos meghabosításával, tisztítási céllal,ugye.
    De, akkor "az" nagyvilági szponzorszerződéseket figyelembe véve, gondolom nem kizárt, hogy amíg "legendsbár" bajnokságunk támogatójává vált, úgy akár a Dinamós legények, akár "alvilágis" vagy "tokajis" vagy "castrós" felületekben vírítva küzdhetnek az ellen ellen?! (Ha valaki nem érti, majd edzésen elmagyarázom a szponzorszerződések kiskapuit, buktatóit, Fő illetve kizárólagossági szintek különbségeit!)
    Amúgy Horváth18 edzésen és meccsen is JELEN!
    Bár gondolom, ez nem újság,- ahogy Szessz írta - a picsába!?
    pity18

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Szerintem csodálatos, hogy végre új nevet kapott ez a bajnokság, amelyben szerepelünk, mivel a „football budapest” úgyis annyira elcsépelt, unalomig ismert közhellyé vált az eltelt évek során. Csak azt sajnálom, de igazán őszintén, hogy személyesen nem lehettem jelen eme jeles névadó esemény alkalmával, hogy az elsők között gratuláljak mind a magam és talán a csapatom nevében is bajnokságunk fáradhatatlan szervezőinek-vezető tisztségviselőinek, illetve a szponzoroknak. Örvendetes előrelépés ez az egyre nehezebb gazdasági helyzetben vergődő országunkban, miszerint végre-valahára akadt egy olyan intézmény, amely felkarolja az amatőr sportot, ezen belül is épp a mi ligánkat. Végezetül nagyban remélem, hogy a legközelebbi nyilvános legends összejövetelen magam is részt vehetek majd, egy-két finom sörrel koccintva mindannyiunk kedves egészségére!

    Üdvözlettel,

    Nagy Imre DINAMO játékos

    VálaszTörlés
  12. Miért? Miabajotok a Legends ligával?

    VálaszTörlés
  13. semmi. nekem nagyonis tetszik

    VálaszTörlés