2010. október 25., hétfő

A NÉPLIGETBEN GYŐZÖTT A FORRADALOM!

Építők, 28 néző
Gólszerző(k): TYAHOR I az 52., CAMARA a 60. percben
Csere: Nagy helyett Szirony I az 50., Horváth helyett Tyahor II és Brávácz helyett Nagy a 70., Szirony II helyett Oláh a 85. percben
Sárga: Camara (30', gáncsolásért)
Piros: Tyahor (73', utánrúgásért)
Szögletarány: 5-0
PERCRŐL PERCRE
8' Brávácz ugratta ki a leshatárról kilépő Camara-t, aki szorongatott helyzetben betört a tizenhatoson belülre majd lőtt, de bal lábas lövése elkerülte a kaput.
15' Korda 25 méterről, szabadrúgásból tűzte kapura a labdát, de az elszállt a bal kapufa mellett.
20' Probáld vette célba a kaput 20 méterről, középről, de lövése messze fölé szállt.
25' Nagy jobb oldali beadása után Bráváczot a 11-es pont magasságában, a levegőben kilökték a labda alól, de a bíró továbbot intett.
32' A rövid felsőbe tartó Celtic szöglet Brávácz feje búbját, és a felső kapufát érintve pattant tovább veszélyesen a hosszú sarok irányába, de végül sikerült felszabadítanunk.
48' Tyahor kevergetett a Celtic tizenhatosának jobb oldalán, majd a középen érkező Brávácz elé játszott, aki 16 méterről egy lövőcsel után jobbal a jobb kapufa mellé lőtt.
50' Egy jobb oldali beadás után a Celtic támadója 8 méterről szabadon fejelhetett a kapunkra, de szerencsére mellé bólintott.
52' TYAHOR I harcolt ki szabadrúgást 20 méterre a Celtic kapujától. A szabadrúgást a sértett maga végezte el, és mesterien csavart a kapu bal oldalába. (0-1)
60' Mintaszerű kontratámadás futott végig a pályán. Szirony I hozta fel a labdát a jobb oldalon, majd a középen felfutó Bráváczhoz játszott. Innen a bal oldalon bekapcsolódó Tyahor I elé került a labda, aki egy nagyszerű, 40 méteres keresztlabdával, a jobb oldalon meglóduló Camara-t hozta helyzetbe. CAMARA két védő között mellel maga elé tette a labdát, betört a tizenhatoson belülre, majd jobb külsővel a bal alsó sarokba helyezett. (0-2)
68' Bóday paprikázta fel a hangulatot, miután egy szabad labdát ahelyett, hogy felvett volna lábbal próbált meg megjátszani. A skótok támadója köszönte szépen, lecsapott rá, de gyámoltalan emelési kísérletét Bóday magabiztosan védte.
75' A Celtic középpályásának 25 méterről, középről leadott lövésébe Bóday még belekapott, amely így a felső lécet érintve hagyta el a játékteret.
--------------------------------------------------------------------------
Óriási csatában történelmi sikert arattunk a bajnokság legjobb csapata ellen. Ezek azok a pillanatok, amiért megéri csinálni ezt az egészet, gratulálok minden játékosnak! Felkészültünk a Celticből, remekül zártuk le a területeket és nagyon sok fontos párharcot nyertünk meg. Célfutballt játszottunk, tudtuk, hogy feltolják a védekezésüket, ezért gyors, kombinatív ellentámadásokra rendezkedtünk be, amivel sikerült is meglepnünk ellenfelünket.
Tisztán látszik, nincs lehetetlen, csak hinnünk kell magunkban és ugyanilyen alázatosan folytatnunk kell azt az utat, amit elkezdtünk. Köszönjük minden szurkolónknak a buzdítást, jó érzéssel töltött el minket, hogy ilyen sokan szorítanak értünk.

6 megjegyzés:

  1. na mivan, mindenkinek elakadt a szava, egyik se mer hozzászólni, he?

    DINAMO : KETTŐ

    CELTIC : NULLA

    és ez minden, amit erről tudnotok érdemes...

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Rock!
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Valahogy szombat délután 16:45 óta ezt a mosolyt, nem tudom letörölni az arcomról.
    Azt hiszem minden elmondatott, leíratott az előzőekben, hozzáfűznivalóm nincsen, óriási élményen vagyunk túl és ezt nem veszi el senki!
    Mert DINAMO:2!!!!- celtic 0!!!!
    pity18
    u.i.1: szomorú hétvége ez a skótoknak, mert a "nagycsapat" is elvesztette a veretlenségét a skót bajnokságban a hétvégén (Celtic-Rangers 1-3). Ez elrendeltetett a hétvégén.
    u.i.2: Egész vasárnap ültem a gép előtt és vártam ezt a beszámolót, de megérte kivárni.:)
    És kösz urak, hogy együtt ünnepeltünk meccs után! Csúf vége lett, de örömtelien végre!
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom hogy nem láttam a meccset élőben ( de elpasszoltam az ismétlést is a Tv-ben...)viszont nagy örömmel hallottam a szenzációs eredményt !A magyar sportsajtó szinvonalát mutatja, hogy elhallgatják,nem adják le az erről szóló tudósítást.Viszont ez a győzelem önbizalmat igen, önteltséget nem adhat !
    Kell a sikerélmény, unokám, Dávid koma szóhasználatával:büszkék vagyunk rátok !

    További szorgalmas edzésmunkát, sportszerű felkészülést és sikeres, győztes meccseket kiván:Ottó bá'

    VálaszTörlés
  4. Nem akarok ünneprontó lenni de valakinek a jövővel is foglalkoznia kell, nemcsak a múlttal :-)
    Akinek még tartozása van az csütörtökre hozza , mert egyébként NEM tudunk edzeni!!!

    NK

    VálaszTörlés
  5. A bajnoki tabellát és az eredményeket nem frissítik...Még mindig nem hiszik el?
    Remélem a bajnokság végén még nagyobbat fognak csodálkozni!
    CSAK A DINAMÓ
    Z.

    VálaszTörlés
  6. "The victory enforces the idea that Dinamo Torpedo are serious title contenders this season." (http://www.footballbudapest.com)

    VálaszTörlés