2010. október 20., szerda

MÉRKŐZÉS BEHARANGOZÓ

Szombaton a Budapest Football League egyik alapítója, a többszörös bajnok és kupagyőztes Budapest Celtic FC. lesz az ellenfelünk. A skótok jelenleg is toronymagasan vezetik a tabellát, a hat lejátszott mérkőzésükön már 41 gólt szereztek!
KRÓNIKA
Az eddigi, négy lejátszott mérkőzésen három Celtic győzelem és egy döntetlen született.
2008. október: Celtic vs. Dinamo 5:2, 2009. április: Dinamo vs. Celtic 1:6, 2009. október: Celtic vs. Dinamo 2:2, 2010. június: Dinamo vs. Celtic 1:2
Ahogy az eredményekből is látszik, kétszer lefocizott minket a Celtic, de az elmúlt szezonban már sikerült megszorongatnunk őket, mindkétszer nagyon közel jártunk a bravúrhoz.
A legemlékezetesebb mérkőzésre 2009. októberében, Csepelen került sor, ahol nagyon fegyelmezetten játszva kétszer is vezetést szereztünk, alaposan feladtuk a leckét a skótoknak, de a végére sajnos elfáradtunk.
Bízunk benne, ezúttal is sikerül jól meccselnünk, reméljük sokan szurkolnak majd nekünk, hiszen a jó kezdés után egy igazi erőpróba következik.

3 megjegyzés:

  1. ne legyen a nevem szeszes, és beállok a névtelen alkoholistákhoz, ha mától soha többé egy kortyot is piálok szombatig. (na jó, csütörtök kivétel, mer akkor valami buli lesz a kaztróba, meg edzés után is jólesik)

    egészségünkre dinamo

    VálaszTörlés
  2. rock!
    Szesz-G.G.-Bodai trióval azt beszéltük edzés után, hogy a frissített hétvégi adatokat figyelembe véve (Celtic-Shamrocks 1-1!!!!tehát már elhullajtott 2 pontot a Bp.C.), jó lenne holnap fejben,lélekben, erőnlétben, fegyelmezettségben ott lennünk és igenis megtenni azt amit eddig ebben a szezonban senki: jól elrabolni a szájuk elől 3 pontot, oszt kíísz! és akkor most tényleg így legyen:ÁMEN!
    pity18

    VálaszTörlés