2010. október 19., kedd

DINAMO HÉT

CSÜTÖRTÖK - EDZÉS
20:30 Kolozsvári Tamás u.
(találkzó 20:00-kor a büfénél)

SZOMBAT - CELTIC I vs DINAMO TORPDEO
15:00 Építők pálya, Népliget
(találkozó 14:00-kor)

5 megjegyzés:

  1. ma este pityesznél BL továbbképzés, fél héttől zárásig

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nagy meccs lesz szombaton a listavezetővel, a helyszínen fogok szurkolni! A bokám szépen javulgat. Zoli

    VálaszTörlés
  3. rock!
    Jobbulást Zoli!de jó ha jössz!!!mert esélyes hogy nem egyedül szurkolsz majd!az biztos, hogy a " tetovált-nyakú managerünk" már kikészítette öltönyét és precízen számolja visszafelé a napokat-órákat. remélem megtörik a jég és a százszázalékos eredmény változik szombattól ott a tabella tetején.:)
    Hozzátenném, hogy edzőnk és Szeszi közbenjárásának és segítségének köszönhetően a kültéri PR is elkezdődött. Az "pityesz-lebuj" teleplakátozva, UW-s hostesshölgyek értesítik és informálják az ott lerészegedő fiatalok illetve idősek ezreit a hétvégi mérkőzés fontosságáról illetve egyáltalán a bajnokságunk mivoltáról. Persze ígérnek sört, rövidet, otthon elvégezhető ingyen szexet, Szeszinek metadont és minden földi jót, csak hogy szépszámú szurkolói tábor jelenjen meg szombaton Dinamo-zászlóerdő alatt énekelve.
    Néhányan az utcákat járva terrorizálják az éppen szembe haladókat szórólapokkal (nem csak azokat akiken stopliscipő van!), így remélem, hogy szép számban jelennek majd meg szurkolók, ezzel is kizökkentve "dudás" ellenfelünket eddigi magabiztosságából.
    ma meg Bl megint, ha érdekel valakit.csütörtök pedig nagybetűs EDZÉS!
    addig is csak a Dinamo!
    pity18

    VálaszTörlés
  4. Kihagyom a mai edzést mert lebetegedtem.

    Zsolt

    VálaszTörlés
  5. szia sztok mindenki,anyi mondom,hogy mindenki harcolni kell plus keménye játszoni és ne adjuk fel azért mert ök a jóbb ,megtudjunk csinalni és akár meg nyerhetünk is ha nem adjunk fel ...............
    CAMI hajra DINAMO...:D

    VálaszTörlés