2010. október 15., péntek

BÍZTATÓ SZEZONKEZDÉS ÁLDOZATOKKAL

A bíztató szezonkezdésünket beárnyékolja, hogy a négy lejátszott mérkőzésünk után már négy játékosunk szenvedett komolyabb sérülést. FODORNAK az első, Celtic II elleni mérkőzésünk 30 percében húzódtak meg a térdszalagjai, MATÓCSI a Vikingek ellen kapott a térdéhez, és nem tudta folytatni a játékot. MAKLÁRY, aki keresztszalag szakadás után tért vissza, a múlt heti Fáy utcai meccsünkön bicegett le a pályáról egy önfeláldozó ütközés után.
A legfrissebb eset pedig a tegnapi edzés sajnálatos hozadéka, amikor az egymás közötti játékban, egy szerencsétlen talajraérkezést követően PETSCHNER szenvedett lábközépcsont törést.
Tomi, Zoli, Tibi, Peti!
Ezúton kívánunk az egész csapat és minden szurkolónk nevében jobbulást és mielőbbi felépülést.

8 megjegyzés:

  1. Szerencse, hogy négy kemény játékosról van szó. Egy kis szalag probléma, egy kis csont törés, egy kis izom húzodás nem nagy ügy, igaz-e srácok!? Arrol nem is beszélve, hogy P.P. le tud szedálni benneteket nem csak kilencven percre, de akár a bajnokság végéig is ha kell.
    De komolyra fordítva: jobbulást kívánok mindenkinek, és szeretnélek a mielöbb a pályán látni benneteket.
    (Peti, te azért küldj némi infót mert a te bajod viszonylag friss...és gyüjd be Tyahor I.-töl azt a pár sört ami ilyenkor dukál)
    Ziko

    VálaszTörlés
  2. megvan az ötötdik, noha a dislexia (magyarul: az olvasás-írás elsajátításának nehézségével járó tanulási zavar) a pályán senkit sem zavar. a P.P. gondolom OP, a többit most hagyjuk, a törköly megérkezett, itt van épp a kezem ügyében, mi több, a jupiter és a mars szerencsés együttállása esetén talán marad belőle még neked is egy kevés, zíkó.
    a többieknek én is jobbulást kívánok, és mint sok kórházat megjárt, világlátott veterán, már csekély mennyiségű szabadidőitalok becsületes ellentételezéseképp is jó szívvel adok bármely fenti kripli számára látszólag hasznos tanácsokat.
    a camara hajával-fizimiskájával kezdjetek valamit, a kovács levi meg, mintha superman legújabb, és eddigi leggonoszabb ellenlábasa volna, viszont mindenki másnak elbűvölő a mosolya, mi több - oly sok év után - a tibikének nem kell többé álnéven szerepelnie.

    jó phenést, mielőbbi jobbulást

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  3. rock!
    Szintén jobbulást kívánnék a sérültjeinknek. Petschner sérülése kifejezetten rosszkor jött, hiszen Zico és mellőlem esett ki sajnos. És bár csak egy mérkőzést játszottunk új felállásban nem volt az annyira rossz. Na de megint jelezném, hogy hétvégén a bajnokság egyik legfontosabb mérkőzése következik, a bajnokság legmegbízhatatlanabb pályáján(Építők). Érdeklődnék, hogy lesz-e ebből nyugodt felkészülésű mérkőzés vagy ismét kénytelenek leszünk változtatni helyszínt???
    Nekem fontos lenne tudnom, mert a szombati mérkőzésre komoly toborzást szervezek Szeszi segítségével(plakátok, szórólapok stb.). és ugye 2 helyszínre mégsem kéne ugráltatni azt az 52ezer Dinamo szurkolót, akik epekedve várják, hogy hathatós szurkolói segítségükkel megállítsuk a Celtic csapatát.
    na de addig is csak a Dinamo!
    pityesz

    VálaszTörlés
  4. na kérem.próbáltam utánajárni ennek a szombatnak és szerintem bármi lehet.ugyanis délután 1kor a Celtic II játszik és 3kor meg mi.összegzésül, ha a Celtic II meg lesz tartva(hóesésben, vonalakkal a pályán és lenyírt fűvel)akkor szerintem a miénk is.
    így legyen .ómen.
    pityesz

    VálaszTörlés
  5. Jobbulast minden "labadozonak"! csak a Dinamo!!!
    S

    VálaszTörlés
  6. erratum:
    a fenti, biztataó szezonkezdés áldozatokkal c. bejegyzés egyik névtelen (zíkó) hozzászólásban a P.P. rövidítés helytálló, és a petschner pétert aposztrofája. a fszm se gondolta volna, hogy a csávó gyógyszerész, nem is úgy néz ki, se fehér köpeny, se zöld papírruha, se egy kis ajándék metadon. egyébként a vezetőedző telefonált ide az előbb, hogy helyesbítsek, úgyhogy ezzel megvolnánk.
    ez is jellemző egyébként, jobb mással elvégeztetni a kulimunkát, de ezt is leszarom, és továbbra is kérném, hogy a kovács fotóját cseréljétek ki a góllövőlistán - egyre kevesebbet és egyre rosszabbul alszom, amióta csak először megláttam, és ez lassanként úgy a munkám, amint ahogy az egészségem rovására kezd menni.

    előre is köszi,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  7. helló srácok, innen a messzi virtuális távolból.
    Minden lábadozónak teljes őszinte együttérzésem (sajnos én is átéltem párszor és szar volt), és kitartás! MIharabbi gyógyulást kívánok. És vigyázzatok magatokra, csak gyógyultan játszatok újrasérülés elkerülése végett, egészség az első. A legelső meg a Dinamó, tudom tudom... :)

    VálaszTörlés