2010. október 26., kedd

DINAMO HÉT


CSÜTÖRTÖK - EDZÉS
20:30 Kolozsvári Tamás u.
(találkzó 20:00-kor a büfénél)

VASÁRNAP - ZUBASAS vs DINAMO TORPDEO
13:00 Építők pálya, Népliget
(találkozó 12:00-kor)

13 megjegyzés:

  1. noha a vak is láthatja, hogy kivel is játszunk a hétvégén, meg még a hülye is tudja, hogy az edzés minden csütörtök este van, azért most sebtében elárulom nektek, hogy mégis mivégre vagyon ez az egész izé, ez a dinamó hétről-hétre.
    ezen bejegyzés, felebarátaim, nem egyéb, mint az a felület, ahová be lehet (és szerintem kell is) pötyögni az olyasféle, heti rendszerességgel kinek-kinek adódó ügyes bajos dolgait, mintpéldául: "jahwoll, herr kanzellar, hozom azt a rohatt lóvét" vagyhogy: "bocsika, nem tudok jönni az edzésre, mivel a macskámnak megjött, és vele kell maradnom a nehéz napokban, vagy éppenhogy tüzel, és ezért kihagyom még a meccset is, mivel nagyban tart az újdonság ingere". stb. gondolom, érthető vagyok.

    más dolog, hogy most így menetközben derül csak ki, valójában mekkora elemi rombolást végeztünk a celtic sorai közt a hétvégén: a szervereik leálltak, a telefonok elnémultak, és a legend-bár homlokzatára állítólag kitűzték a fekete lobogót. a tökömse tudja, hogy hány napos gyászt hirdettek, nem is igen érdekel, ami azt illeti, az viszont példának okán már annál inkább, hogy mit játszottak az írek, vagy éppen a celtic kettő...

    bár, ha jobban belegondolok, végülis mindegy.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. nem mindegy, hanem mindkettő....

    lesz ma futás?

    VálaszTörlés
  3. nemtom. ha egyvalaki jön szívesen megyek. az van, hogy egyébként elígérkeztem az aranygimibe kispályázni, úgyhogy mielőbb tudjak róla, ha kérhetem.

    mindkettő mindegy, mivel egymással meccseltek, így értettem. igaza van ottóbának, hogy ne kapjunk vérszemet a győzelemtől, és télleg jó volna tudni mi lett az a másik meccs, és engem valóban érdekel, de a shamrocknak nincs honlapja, a skótok meg tartják a pofájukat.

    VálaszTörlés
  4. Na kérem kedves Dinamo!

    Megtudtam az eredményt. Sajnos a Shamrocks 2-1-re verte a Celtic II-t. Így a tabella a következőképpen alakult át:
    1. Bp.Celtic 8 meccs(6-1-1) 42-8 gólarány 19pont
    2. Shamrocks 5 meccs(4-1-0) 16-5 gólarány 13pont
    3. Dinamo T. 5 meccs(3-2-0) 16-8 gólarány
    11pont
    4. Vikings 4 meccs (3-1-0) 20-10 gólarány
    10 pont
    5. aztán a többit nem tudom, de Paprikás vagy Manager a nyertek mindketten, akkor 10 pontosak.
    na ennyi.
    rock.
    pity18

    VálaszTörlés
  5. A Paprikás előttünk játszott a Szeltik hárommal és kikapott négykettőre......

    NK

    VálaszTörlés
  6. DINAMO WARS EPISODE II:
    Az Egy Liga asztal indult nézni nagyon érdekes után utolsó weekend's táskája meglepetés eredményeknek. Következő -ból behúz az előbbi hetük, Celtic Vettem társ veretlen felszerelés Dinamo Torpedó ban egy érdekes köt. Előtt az összemér, soha történetükben a Magyar felszerelés megvert kiemelkedő ellenfelük, hacsak statistic felől hogy elvetett köszönhető néhány klasszikus számláló támadás labdarúgás. Dinamo beállít játék terv mozgásukba kezdettől fogva mint ők megengedve Celtic uralni birtoklás és ül 10 emberek mögött a labda és játék gyors számláló támadás amikor az törött le a Celts. Undorodás létezik tábor a Dinamoban fél a többség of az összemér, Celtic tudott nem létrehoz töröl alkalmak a legtöbb esetben és egyenlő amikor megtették , utolsó árok megvéd és jó goalkeeping tartott a sztrájk erő harcra készen . Volt hogy ne mondjam az Torpedó nem tud van esély of övék saját. Ők törött a lépéssel Camaranak és József Tyahor melyik eredményesen vezetett céljuk. Félúton keresztül a második fél, Dinamo elfogadott egy sorrendje ingyenes rúgásnak -ból a bíró melyik befejezett fel Tyahorral kanyar 6thban célja a szezonnak. Mint Celtic voltak megnyomás egy kiegyenlítő egy reménykedő labda előre nos szabályozott Camara ki befejezett aplomb és küldött az otthon ventilátorral, melyik épített fel jól alatt a kurzus of az összemér, into ecstacy. Undorodás Tyahor létezik küldött legtávolabbi késő az összemér és jövedelemben egy egy összemér betilt ők könnyen tartott a nyer. A győzelem kikényszerít az ötlet az Dinamo Torpedó fontos fejléc contenders ez szezon.

    VálaszTörlés
  7. JÓ reggelt Dinamó!
    http://www.youtube.com/watch?v=bNbXfF7ZtPg
    :)

    VálaszTörlés
  8. azoknak akik nem tudnak Google-magyarish
    " Az A-Liga táblázatat kezd igen érdekesség válni a múlt heti meglepetések sorozata után. A Celtic I. ,múlt heti döntetlenük után, elvesztette veretlenségét, nem is akárhogy. Ezen meccs előtt a magyar alakulat történetének során még sohasem tudta legyőzni illusztris ellenfelét , de egy klasszikus, ellentámadásra épített futball úg megtörni látszott ezt a sorozatot . A Dinamo kezdettől fogva a gyors mozgásokra építette tervét, hagyták a Celticet dominálni, 10 emberrel védekeztek, és gyors ellentámadásokat indítottak a Celtic elveszített labdáiból. Annak ellenére, hogy a meccs nagyobbik részében a Dinamó térfelére szorult a játék, a Celtic nem tudott tiszta helyzeteket kialakítani, amikor esetleg mégis, az utolsó hátvédek és a jó kapusmunka megvédte a Dinamót a góltól. Nem mondhatnánk ugyanakkor azt se, hogy a Torpedónak ne lett volna lehetősége. Camara és Tyahor gyorsaságának köszönhetően sokszor áttörtek, végül ez vezetett gólokhoz is. A második félidő derekán túl a Dinamo több szabadrúgást is kapott a játékvezetőtől, és végül Tyahor szerezte meg 6. gólját a szezonban. Miközben a Celtic nagy nyomást fejtett ki az egyenlítés reményében, egy ígéretes előrevágott labdát Camara jól kezelt le , majd hidegvérrel értékesítette a helyzetet.A gólt a hazai szurkolótábornak ajánlotta, akik a meccs végére egészen extázisig tüzelték magukat. Annak ellenére, hogy Tyahort később kiállították - egy meccses eltiltást kapott,- könnyedén tartották az eredményt a meccs végéig. Ez a győzelem megerősítette, hogy a Dinamo Torpedo komoly címkövetelőként lép fel az idei szezonban.

    VálaszTörlés
  9. basszus pár hiba bennemaradt mind1 :(

    VálaszTörlés
  10. nembaj zsenikém, legyél akárki, nekem megteszi. kösz. kiafsz gondolta volna, hogy ilyen művelt, tudós emberek is akadnak köztünk?

    más dolog, hogyha valaki esetleg mindennél jobban szeretne egy zubasas-dinamo plakátot otthonra, a kisszoba falára, az ma délután ötig kérje - és megadatik. (nehogymár az a khm... pityesz tapétázza ki megin a romkocsmáját az öszessel) mindez tökéletesen ingyenes, de szeretem a sört.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  11. Hááát ez valami zseniális! Az utolsó 5 hozzászólás komolyan dobott a hangulatomon.kösz srácok!
    pity18

    VálaszTörlés
  12. Aki nem tudná; Náci Kanci ma ünnepli a negyedik X be lépését. Gratulálni ma este a Tokajiban lehet neki.
    Isten éltessen NK!

    VálaszTörlés
  13. Szolgálati közlemény !
    Ma éjjel 03 órakor sziveskedjék a csapat minden tagja felkelni és 02-re kar - és kakkukos óráját visszaállitani ! Ha valakinek ez -az egyébként normális időben való felkelés- gondot okoz,szóljon, el tudom intézni, hogy kivételesen már ma este tente előtt végrehajtsa ezen műveletet.
    Óra ide, óra oda, sportszerű felkészülést és ennek megfelelően harcos győzelmet kiván:
    Ottó 'bá

    VálaszTörlés