2013. március 13., szerda

Prágai hétvége

A Dinamo Tours ajánlata
Csapatunk meghívást kapott az idei "Love Football, Hate Racism" elnevezésű kispályás labdarúgó tornára amelyen többek között cseh, német és szlovák szurkolói csoportok csapatai vesznek részt.
A csináld magad rendezvény a világ legnagyobb stadionjában, a Csehszlovák időkben 220.000 néző befogadására alkalmas prágai Strahov-stadionban kerül megrendezésre. Az eseményt szombat este a Better Way (egyenesen Budweis City-ből) című cseh hc banda koncertje zárja.
A terv szerint április 26-án, péntek reggel indulnánk és valamikor vasárnap este jönnénk vissza. A szállás és az utazás költsége +-10 főnél kb. 20.000,- Ft/fő, de minél többen megyünk annál olcsóbb! Ha összejönnénk +-30-an, akkor akár egy buszt is bérelhetnénk, a költségek így a felére csökkennének. Szóval, ha nem akarsz focizni, hanem egyszerűen csak jól akarod magad érezni, szórakozni és szurkolni akarsz, akkor is jelentkezz!

Jelentkezni elsősorban Rohácsi Krisztiánnál, az esemény szervezőjénél lehet, vagy bármilyen Dinamós eseményen a fiúknál. Jelentkezési határidő: 2013. március 31.

http://www.facebook.com/events/386969248068821/




Helyszín és időpont:
Prága, Strahov-Stadion; klub007
Április 27.

Lebonyolítás
Játékosok száma: 5+1 (Létszámtól függően két csapatot is nevezhetünk)
A pálya mérete: 20x40m?, borítása: műfű

Szállás
Hotel Kačerov
http://www.tophostel.cz/ubytovny/kacerov/


A torna ideje alatt az étkezést a "Food not Bombs" (vegán konyha) biztosítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése