2013. március 4., hétfő

Egyből egy

Kis parádé a Fáy utcában
Budapest Football League - 11. forduló
Fáy utca, 28 néző

Gólszerzők: Kis (35', 38', 62'), Szirony I (80'), illetve n.a. (20', 42')
Csere: Ónodi ⇆ Szirony I a 30. percben, Papp ⇆ Matócsi a szünetben, Nagy ⇆ Bóday a 60. percben, Brávácz ⇆ Juhász a 70. percben, Szirony I ⇆ Fogarasi a 81. percben
Sárga: Krőzsel
Piros: -
Szögletarány: 5-3


Gyönyörű, napsütéses időben és szép számú szurkolóseregünk előtt egy kicsit magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Ahogy az lenni szokott, kimaradt helyzeteinkre ellenfelünk nyomban góllal válaszolt, majd miután sikerült megfordítanunk az állást még a szünet előtt ismét egy börleszk jelenetbe illő gólt kasszíroztunk. A második játékrészben aztán felülkerekedtünk ellenfelünkön és végül magabiztos győzelmet arattunk. A nap krónikájához tartozik még, hogy Fogarasi személyében ismét egy újjoncot avattunk. Gratula a fiúknak és köszönet a szurkolóknak!


PERCRŐL PERCRE

10' A jobb szélen felfutó Szita beadása Kovácsot találta meg, aki a kapu fölé, mellé fejelt.

15' Tetszetős támadás végén Kovács az alapvonal közeléből középre játszotta a labdát, amely átszállt a hosszúra. Érkezett Kis, de a félmagas labdát öt méterről, centiméterekkel a kapu mellé belsőzte.

20' A védőink mögé bejátszott labdával az ellenfél egyik támadója iramodott meg, majd 14 méterről a hálónkba helyezett. (0:1)

35' Szirony I lépett meg egy hosszú indítással a bal szélen majd az ötös magasságában visszakészített a támadáshoz csatlakozó Kis elé. KIS a visszakapott labdával egyből befelé húzott, betört a tizenhatoson belülre, majd jobb belsővel kilőtte a bal alsó sarkot. (1:1)

38' Brávácz indította a védők mögé remek ütemben beinduló KIS-t, aki kicselezte a kapujából kifutó kapust, majd enyhén kisodródott helyzetben, ballal a hálóba helyezett. (2:1)

42' Egy félpályánál történt labdavesztés után azonnal indították az egyik gyors támadójukat. A tizenhatosunk magasságában sikerült még beérnünk, lelassítanunk a játékost, aki állítólag kezezett ezért többen megálltak. Síp híján az ellenfél csatára viszont folytatta az akciót és élt is a lehetőséggel. (2:2)

43' Középkezdés után egy szép kombinációt követően Kovács törhetett 1:1-ben kapura, de 14 méterről leadott lövése a kerítésen csattant.

54' A lesre játszó Borzakat kijátszva, egy remek bejátszás után Szirony I került ajtó-ablak helyzetbe, de 14 méterről leadott, elhamarkodott lövése a jobb kapufát súrolva hagyta el az alapvonalat.

62' Szita cselezte be magát a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, majd visszakészített KIS elé, aki sorra fektette el a védőket, majd a 11-es pontról, ballal a bal alsó sarokba lőtt. (3:2)

80' Kis indításával Szirony I tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalon. Kisodródott helyzetben, egy védővel a nyakán az ötös magasságából valahogyan bepaszírozta a labdát a kapus alatt, mellett a hálóba. (4:2)


1 megjegyzés: