2011. január 30., vasárnap

DINAMO TAGTOBORZÁS

Az egyesületté alakulás következő lépése, hogy listát készítsünk a tagokról. Ezúton kérünk minden játékost, hogy az alábbi űrlap kitöltésével minél hamarabb jelezze tagsági szándékát.

7 megjegyzés:

  1. a kérdésem az volna, hogy a tagság egyben tagdíjfizetést is jelent? az ügyvédtől meg - a borsodi kávészínű benszülött lánykák csókolgassák a megjavult bokáját mielőbb - azt kérdezném, hogy kb mikorra várható az egyesület bejegyzése?

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Eddig csak öten töltöttük ki, kéne még egy pár tag!
    A számológép-analfabéták csütürtökön szóbelizhetnek.

    Balázs

    VálaszTörlés
  3. 2 típusú tagság:
    rendes tagok: teljes tagdíj
    támogató tagok: kisebb tagdíj, de nem szavaz, és nem ugat bele semmibe

    beadom az anyagot: kb 30 nap a bejegyzésig, ha nincs gikszer
    min. 10 tag kell

    avvocato

    VálaszTörlés
  4. Lennék támogató tag és szponzorálás ügyében is szorgalmazom a tárgyalások elkezdését. Ki az illetékes?
    bajszos

    VálaszTörlés
  5. jó, jó, hogy "beadom az anyagot" de azt mikor? ha megvan a 10 tag? csak mer kezdik unni a búrámat a cégnél, és nekem is egyre kevésbé van ínyemre eljátszani a feltétlenül odadó munkaerőt, viszont annak, hogy ESETLEG odavessenek a dinamonak egy kis lóvét ez a látszólagos jó viszony sajnos kényelmetlen alapfeltétele. no mindegy. a lényeges kérdés mégis inkább az volna itten, hogy akkor most hány palack bajszos olaszrizlinghez jutok hozzá, ha ezüst neoluxxal ráfújom a mezemre, az autómra, meg a város összes nyilvános telefonfülkéjére, hogy "gyuszi faszagyerek"?

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  6. bizony, akkor ha megvan a 10 tag...

    MZ

    VálaszTörlés
  7. Most néztem, a 10 fő már megvan, pontosan 11-en töltöttük ki eddig, de ez kevés, ennél jóval többen vagyunk - 24-en léptünk pályára 2010-ben! Mi van (lesz) veletek? Lehet rátok számítani, vagy igazolnunk kell új játékosokat? Este lehet szóbelizni, de ne szórakozzunk már, mi ebben a nehéz?

    Balázs

    VálaszTörlés