2011. február 6., vasárnap

MÁRCIUSBAN MÁR BAJNOKIT JÁTSZUNK!

Ahhoz, hogy áprilisban elindulhassanak az asló- és a felsőház küzdelmei márciusban pótolnunk kell az elmaradt mérkőzéseinket.
Március 5., szombat, 13:00
Shamrocks vs Dinamo
Március 12., szombat, 12:00
Dinamo vs Szigeti
Március 19., szombat, 11:00
Dinamo vs Manager
FELKÉSZÜLÉS
Jövő héten még biztos a Városmajor utcában, teremben gyakorlunk, a továbbiakban pedig valószínűleg visszaköltözünk a Kolozsvári Tamás utcába.
A labdás edzéseken kívül idén is lesznek heti rendszerességgel kondícionáló jellegű foglalkozások - uszodában, futópályán, terepen és kétkeréken - amelyeken remélhetőleg minél nagyobb létszámban veszünk majd részt...

2 megjegyzés:

  1. Mivel jovo hettol elvileg edzes, most az egyszer en vallalom magamra a halatlan 'ba...gatas' feladatat, hogy ne mindig a Balinak meg a Csabinak a vallat nyomja...

    Szoval meg az oszi ideny alatt megbeszeltunk valamit, amibol kb semmi nem jott ossze es egy folytonos vergodes az anyagiak rendben tartasa. Az egy dolog, hogy ki, hogy tud fizetni, de azt is megdumaltuk, hogy legalabb megprobalunk kommunikalni ezugyben egymassal.

    Igy a javaslatom, hogy a jovo hetre mindenki gondolja at mennyit tud beletenni a csapatba minden teren, es probaljuk meg nem elkomolytalankodni a tavaszi ideny alatt ezt a dolgot. Szemely szerint azt gondolom, hogy havi 4,000 forint nem a vilag vege, de ha valaki azt mondja, hogy csak 3-at tud vallalni, leszarom, bedobom azt a plusz ezrest. Csak ne nekem kelljen odamenni, hogy 'figyelj mar, ne dobjak be helyetted is?'.

    Ennyi, minden szemelyeskedes nelkul jo lenne, ha nem kene meg egy kort futni ezugyben.

    forza Dinamo!
    s

    VálaszTörlés
  2. alapvetően egyetértek veled, simi. annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy abból a havi négy fos ezresből legfeljebb az edzésekre (sem biztos, hogy) futja. úgyhogy - ha már egyszer bagatni kell, ami veled ellentétben nekem nagyonis ínyemre való - akkor ezt is mindenki vésse jól az agyába.
    továbbá, noha a főnökség egyáltalán nem kötötte az orrunkra, hogy valójában mivégre vagyon ez a futóedzés, én örömmel üdvözlöm az ötletet. merthogy olcsó, és kivétel nélkül mindannyiunkra ráfér, mégha a költségvetés hiányunknak köszönhetjük, akkor is. khm... én mondjuk tutira azt írtam volna ki, hogy labdás edzésen a gólörömöt gyakoroljuk, majd utánna ingyen sör a büfében, hadd jöjjön a férgese, de ez már végtére is tökmindegy. erről - ennyit.
    még egy dolog: személy szerint egyáltalán nem szívesen dobom be a plusz pénzeket mások helyett, bár leszarni énis leszarnám, csakhogy sajna nincs mit. akkor inkább már legyen erőnléti edzés minden csütörtök, a tagdíj pediglen elsősorban a bajnokság költségét fedezze. végülis a legends (hehehe) ligába indultunk, és nem az okszigén wellnessz mozgalomban, nemde?

    csumi-imi

    VálaszTörlés