2011. január 29., szombat

ÉLJEN AZ ÚJ ELNÖKSÉG!

ISMERJÜK MEG A KIVÁLASZTOTTAKAT!
Szirony Levente
1974-ben született Budapesten, a Dinamo egyik megálmodója, alapítója, kétgyermekes családapa. A Walldorf iskola elvégzése után főképp világkörüli csavargással töltötte idejét, majd különféle alkotások eredeti formába való visszaállítására specializálódott. A Dinamo kitalálását tartja élete egyik legfőbb művének. Jelenleg is a csapat tulajdonosa.
Bóday Csaba
A "Kancellár" 1970-ben született Budapesten, a Dinamo egyik alapítója, házas, kétgyermekes családapa. A piarista gimnázium elvégzése után a katonai-, és vadászruházat, valamint a fegyverkereskedelem területén szerzett tapasztalatokat. Jelenleg is a csapat pénzügyi igazgatója.
Korda István
1971-ben született Budapesten, a Dinamo egyik alapítója, fiúgyermeke büsze édesapja. A kisképző elvégzése után katonának állt, és tengerészgyalogosként főleg közelharcban edződött. Megúnván az öldöklést a gazdaságtudományok és az apaság iránt kezdett el érdeklődni. Jelenleg is a csapat rendészeti igazgatója.
Cseh Márk
1972-ben született Budapesten. A Walldorf iskolában padtársa volt Szirony II-nek. Rendkívüli lábmérete miatt cipőit egyedileg készítetti. Az éveken át tartó, világkörüli kalandozásá során főleg a hulladékgazdálkodás területen szerzett tapasztalatokat. Folyékonyan halandzsázik spanyolul. Jelenleg is a csapat játékosa.
Brávácz Balázs
1974-ben született Budapesten, a Dinamo egyik alapítója. A középiskola elvégzése alatt majdnem megöregedett, többek között ezért nem futotta be azt a pályát, amit tehetsége alapján megérdemelt volna. Szakmai tapasztalatait a központi rábeszélő- és propaganda zRt.-nél gyűjtötte. Jelenleg is a csapat játékos-edzője.

1 megjegyzés: