2011. január 30., vasárnap

FUTÓEDZÉSEK

Aki februárban már szeretné róni a köröket a városligetben, a kolozsvárin, vagy a margitszigeten, és ne adj isten utána még úszna, vagy áztatná a testét a dagályban, az itt a megjegyzés rovatban jelentkezzen!

2 megjegyzés:

  1. Uszni mem, de futni megyek. Kurvara nem szeretem, de kurvara kell. Nekem a varosliget a jobb. Ha valaki velem tart szoljon...20-558-8865
    Csak a Dinamo!
    Ziko

    VálaszTörlés
  2. elgyövök én veled, tesvér. főleg ha utánna előhalászol pár korty erőset a spájzból. a törkölyt most nem tudtam elhozni, mer egyfolytába temetésen meg misén volt a csávó - valami templomszolga vagy miatököm lehet civilbe.
    a futásra visszatérve maradjon csak köztünk, de valmaiér képtelen vagyok arra maszturbálni, hogy akkor majd uszodába megyünk, meg kerékpározunk, meg még tuggya a pinát csinálunk. meg vellnesszkedünk. rángattam, de nem megy. szerintem azér nem áll fel, mer máris nyakunkon a szezonkezdet, éspedig kurvára. szerintem nem ártana szólni a többieknek is, nehogymá otthol élvezkedjenek mialatt mi kondícionálunk. nekem jó a hétfő (ma is), a szerda és a hétvége, viszont szívesebben mennék a kolozsvárira, merthogy:

    öltöző - van
    ingyen zuhany - van
    neked messzebb - van
    balázskának közelebb - van
    a többi budainak is közelebb - van
    konyhádba piálás - van
    csak később - van (rám számíthacc)
    kimért futópálya - van
    lábnak kényelmes rekortánborítás - van
    büfé - van
    jó levegő - van
    odakerékpározási lehetőség - van
    hazakerékpározási lehetőség - opcionális
    féltucat kutyaszar per négyzetméter - nincsen

    hívlak majd,

    csumi-imi

    VálaszTörlés