2013. szeptember 30., hétfő

ÚJPESTI MÉSZÁRSZÉK

Áucs! - ez fájt...

PERCRŐL PERCRE

A Royal ASE góljait inkább nem idézném fel újra...

88' Egy gyorsan elvégzett szögletet követően Brávácz ugratta ki Camarát, akinek élesen középre lőtt labdájára SZIRONY II érkezett a hosszún és a kapuba belsőzött. (7:1)

A fokmérőnek ígérkező mérkőzésen rendesen belaszaladtunk a késbe. Több kulcsjátékosunk hiányát, valamint Szita kiválását - aki amúgy is sérülten vállallta a játékot - csapatunk nagyon megérezte. Az első félidőben ugyan még akadtak helyzeteink, de összességében egyszerűen képtelenek voltunk birtokolni a labdát. A Royal ASE minden tekintetben lefutballozott minket. A győzelemhez ezúton is gratulálunk. Ez más kávéház volt.

A forduló további eredményei:

ARK SE - BP. Erdért SE 2:0
Zuglói Kinizsi - Hercules SE 6:0
Kőbányai Egyetértés - Amatőr SE 2:2
BRSC - Issimo SE 7:0
Hunreal FC - Hangos SE 1:2

2 megjegyzés:

  1. Fájdalmas,de - reális !
    Kerülve a túlzott jelzőket,mit mondhatunk erről a mérkőzésünkről ?...Kapitális helyezkedési hibák a védekezésben,az előre játékban rengeteg eladott labda,meddő támadó teljesítmény.Ez olyannyira meddő volt,hogy a Szirony II "hálószaggató"belsőzésével elért becsület gólunkon kívül nem rúgtunk kapura,nem teszteltük az ellenszenves lila dresszben unatkozó kapusukat.(egyébként ez volt az első kapott gól a Royalnál.)
    Az ellenfél jobb erőkből álló csapat(centerhalfjuk,aki szerintem a legjobb játékosuk,eltiltás miatt nem is játszott!)és csak gratulálhatunk nekik,de elszomorító és érthetetlen volt az az apátia,elvarázsolt szemlélődés,ahogy éppen csak nem tapsoltunk annak,ahogy ellenfelünk fűzte az akcióit.Ebben a témakörben ki is emelek egy szerintem döntőnek bizonyuló,bosszantó játék elemet:a nyilván jobb napokat és mérkőzéseket maga mögött tudó 6-os sz.már korántsem fiatal játékmesterük álló helyzetből,lőtt és emelt passzokkal mozgathatta csapatát,mert mi hagytuk és néztük.Kívülről nekem is tetszett,hogy milyen forintos labdákkal tömte a virgonc ifjakat,de aki belül,résztvevője (nézője)volt az eseményeknek,miért nem lépett oda,miért nem harapott bele a fülcimpájába azt súgva,na ne csináld már ezt velünk,elég volt a villogásból ! Csak ennek a kis kövérke embernek a szoros lefogása,zavarása más keretet adott volna a történéseknek.
    Őszintén azt remélem,hogy mindenkinek sok tanulsággal szolgált ez a mérkőzés,ahol asszisztálásunkkal javított egyébként sem rossz gólarányán a Royal.
    Az nyilvánvaló,hogy nem az ilyen csapatokat kell nekünk elpáholnunk(persze milyen felemelő érzés egy meglepi győzelem!) De az ilyen meccseken szerzett tapasztalatokat a javunkra kell kinek-kinek fordítani,pl.már a következő bajnokin,a Hunreál S.C.ellen !
    Dinamo !
    Ottó"bá

    VálaszTörlés
  2. Ezt a meccsből lehetett volna jobb is már mint a javunkra, de sajnos én úgy látom, hogy nem haraptunk, kuzdtünk egy másért, mint a kövér Lajos utcában ott mindenki adott bele 120-130% t
    Persze, hogy ott csak ixelni tudtunk de legalább volt akarat, ez hiányzott itt, a második gól utána már feladatunk a meccs, nem volt küzdelem, hiányzott, az akarat és, ami a leg bosszantó, az, hogy kb 3 kapura lővösunk volt, ami nem jellemző Dinamora.
    Persze sokan , az mondta, hogy jók voltak náluk de én úgy véltem, hogy legalább el tudtunk volna hozni onnan legalább 1 pontot, de semmi gond hiszen a foot ball ezzel jar, vagy győzelem, vereség vagy épp az ix .lépjünk tovább és felejtjük el, ami már vol vagy meg történ-Forza Dinamo Torpedo ;)
    Cami ;-)

    VálaszTörlés