2013. szeptember 24., kedd

FEL KEL KÖTNI A GATYÁNKAT!

Vasárnap a Royal Arias SE-hez látogatunk
Az 5. forduló zárómérkőzésén a hozzánk hasonlóan újonc Royal Arias SE lesz az ellenfelünk. A bajnokságban még szintén veretlen újpesti egylet eddigi szereplése igazán tekintélyt parancsoló. Bemutatkozásként a Káp City-nek (időközben visszalépett) egy hetest, a folytatásban az Issimonak egy ötöst, a Hangosnak pedig egy sima négyest gurítottak. A csapat erősségét jelzi továbbá, hogy a Budapest Kupa első fordulójában a BLSZ II-es MAFC csapatát is kiejtették.

Az előjelekből ítélve izgalmas és jó mérkőzésre van kilátás, amely mindkét csapat számára igazi fokmérőnek ígérkezik.

Csapattalálkozó: 16 órakor, a Tungsram-pályán.
Helyszín: 1046 Budapest, Tábor u. 22.

Megközelítés

Autóval: Újpest-Központtól (kb. 10 perc) kifelé az István úton, a jobbkanyar után egyből balra a Kiss Ernő utcán egészen a Fóti útig. Itt a második lehetőségénél ismét balra. A középső sporttelep a Tungsram, bejárat a Tábor utca felől. Parkoló van.
Tömegközlekedéssel: Újpest-Központtól 14-es villamossal 7 megálló. (Atlétikai stadion), vagy 220-as busszal 5 megálló (Vadgesztenye utca) és séta (kb. 20 perc).

3 megjegyzés:

  1. Egy alternatíva autóval:Váci út - Fóti út -első kereszteződés Megyeri út- második Baross u. -harmadik Leiningen Károly u.- ezután majd balra Bajza utcán be - Tábor u.-jobbra a 22.számú bejárat.

    VálaszTörlés
  2. Srácok! Ha van valakinek egy plusz sípcsontvédője és azt holnap el is hozná a meccsre azt nagyon megköszönném!
    Gracias!
    22.

    VálaszTörlés
  3. egy +pár sípcsontvédőre gondoltam persze...kössz

    VálaszTörlés