2013. szeptember 22., vasárnap

JOBBAK VOLTUNK, CSAK MAGUNKAT OKOLHATJUK

Gólok helyett csak úgy záporoztak a lapok

BLSZ IV. osztály/3. csoport - 4. forduló
Tatai utca, 20 néző

Dinamo: Hrabetz - Juhász II, Szőcs, Kis, Krőzsel - Szirony II, Szita, Brávácz - Papp, Kovács, Camara
Gólszerzők: Brávácz (79'), illetve Szondi (56', tizenegyesből)
Csere: Szita ⇆ Juhász I (10'), Papp ⇆ Szokola (63'), Oláh, Fogarasi, Bóday, Beszédes
Sárga: Szita, Juhász II, Juhász I, Szirony II, Szőcs, Camara, Kovács, illetve Nagy, Jova, Penderik, Gallai, Egervári
Piros: Krőzsel, illetve Vígh

PERCRŐL PERCRE

5' Juhász II 20 méterről lőtt a kapu fölé.
15' Szép kombináció végén Camara fordult le a védőjéről és lőtt a kapu mellé.
56' Egy hosszan előreívelt, általunk szerencsétlenül megcsúsztatott labdával Csapucha tört be Szőccsel az oldalán a tizenhatoson belülre. Szőcs elvesztette az egyensúlyát, Csapucha átesett kezén - a bíró pedig tizenegyest ítélt, melyet SZONDI értékesített. (0-1)
68' Antal lépett meg egy ajándék labdával, betört a tizenhatoson belülre, majd a kapunk mellé belsőzött.
74' Kovács 18-ról leadott szabadrúgását szögletre ütötte az ARK kapusa.
79' Camara a jobb szélről befelé cselezett, majd jobb külsővel BRÁVÁCZ elé tálalt, aki egy igazítás után 14 méterről a bal felsőbe tekert. (1-1)
83' Kis szlalomozott át a "rendőrkordonon" és tüzelt 16-ról kapura. Lövésébe a kapus óriási bravúrral beleért, a labda a lécet is érintve pattant szögletre.
88' Camara húzott el a jobb szélen, majd a középen érkező Kovács elé játszott, aki óriási helyzetben rosszul ért a labdához. A lecsorgó labdára Szokola csapott le és a lécre bombázott. Ez volt a meccslabda... hihetetlen, mi maradt ki!

Ez a mérkőzés is lecke volt a javából. Felfokozott hangulatban, a megállás nélkül pampogó ellenféllel szemben és a folyamatos játékot megakadályozó játékvezető közreműködése mellett - aki úgy osztogatta a sárga lapot, mint a cukrot - néhányan közülünk sajnos továbbra is képtelenek kordában tartani az indulataikat és a játékra koncentrálni. Amíg képesek vagyunk lesüllyedni erre a szintre, a szerencse sem fog mellénk állni.

3 megjegyzés:

  1. A Royal ellen több kell !
    Nyögvenyelős mérkőzésen van túl a csapat,melynek egyetlen pozitívuma,hogy még őrzi veretlenségét!
    Egy nyafogós,szünet nélkül szövegelő ellenfél ellen játszottunk,melyet illett volna legyőznünk.Hogy ez nem sikerült,ebben nem az ARK-igen szerény-játéktudása volt a ludas,hanem a mi hozzáállásunk,lagymatag,sokszor érthetetlenül tétova és tanácstalan(főleg az ellenfél 16-sán belűl)játékunk.
    Ezzel a megállapítással szemben nem lehet érvelni azzal,hogy igen érzékeny veszteség volt számunkra Szita korai sérülése,vagy az a szokásos kifogás,miszerint szerencsénk sem volt.Alapigazság,hogy a szerencsét meg kell szolgálni,másképpen csak a véletlenre bízhatjuk magunkat.Az pedig -mint tudjuk- a kutya vacsorája...
    Noha csak egy kis plusz kellett volna hogy bevigyük a győztes találatot,hiszen ellenfelünk semmi különöset nem produkált.

    Nem lehet szó nélkül hagyni azt sem,hogy indokolatlanul átvettük az ARK állandóan panaszkodó,a játékvezetővel polemizáló stílusát ahelyett,hogy a játékkal foglalkoztunk volna.Ezt még tetézte K.Zs.kiállítása,amely egy szerelési kísérlet utáni durva -és szerencsére súlyosabb sérülést nem okozó -rúgó mozdulat következménye volt.Az,hogy jogosan kiállított emberünk látványosan a kispadunkat is büntette egy karate rúgással,nem állít ki jó bizonyítványt róla és egyúttal rólunk,a csapatról is,rombolja megítélésünket.
    Mi nem ilyenek vagyunk,tanuljunk belőle !

    Nem szeretném ezzel a borús képpel befejezni,ezért azt mondom,tudunk jobban,eredményesebben játszani(és viselkedni) mindannyiunk örömére.Ebbe fektessük energiánkat és küzdeni tudásunkat!
    Dinamo !

    Ottó "bá

    VálaszTörlés
  2. remek meglátások.köszönet.4.

    VálaszTörlés
  3. srácok! ezt az egész csapatnak írom, és senkit sem áll szándékomban külön basztatni, de ha esetleg nem tűnt volna még fel, ez itten a blasz négy, a legalja, ahonnét nincsen hová kiesni, az expat ligából meg eljöttünk, úgyhogy már nem vezet út máshová, csak előre. ehhez pedig az összes rohadt meccs összes rohadt eredménye piszokul számít, meg ezen felül még egy csomó minden más is. énszerintem.
    tudomén, hogy nulla perc játékkal a hátam mögött könnyű a távolból pofázni a blogon, de elhihetitek, hogy komolyan gondolom amit idegépeltem, és amint tudok, hát jövök is, hogy ott legyek veletek a pályán.
    és még valami. csakadinamo

    csumi-imi

    VálaszTörlés