2013. szeptember 9., hétfő

KÁR ÉRTE!

BLSZ IV. osztály/3. csoport - 2. forduló
Kövér Lajos utca, 20 néző

Dinamo: Hrabetz - Fogarasi, Kis, Krőzsel, Juhász - Szirony II, Szita, Brávácz - Szeleckzi, Kovács, Camara
Gólszerzők: Kovács (14'), Brávácz (54'), illetve Horváth (21'), Balogh (89')
Csere: Fogarasi ⇆ Korda (56'), Szelecki ⇆ Horváth (84')
Sárga: Kovács, Camara, Krőzsel
Piros: -

PERCRŐL PERCRE

14' Camara-t buktatták a tizenhatoson belül, tizenegyes! KOVÁCS magabiztosan a jobb alsóba helyezett. (0-1)
21' Összehoztunk egy tizenegyest, melyet HORVÁTH értékesített. (1-1)
54' BRÁVÁCZ szabadrúgásból csavart a kapu jobb oldalába. (1-2)
89' Egy jobb oldali beadás után BALOGH belsőzött a kapunkba. (2-2)

4 megjegyzés:

  1. Gratula a csapatnak az idegenben szerzett 1 bajnoki pontért,mert bár másokkal együtt én is bosszankodtam az utolsó percekben bekapott egyenlítő gól miatt,DE :az első félidőben számomra meglepő magabiztossággal és szervezettséggel dübörgött a gépezet,szép passzokkal hoztuk ki a labdát,mindig volt jól helyezkedő társ és helyzeteket teremtettünk ! Sajnos ezek kimaradtak,de volt játék !
    A második félidő 15.-20.percéig még csapatként funkcionált a társaság,de ettől kezdve leült a játék,szerencsére az ellenfélnél is - ahol hozzáteszem a labdával jó barátságban lévő emberek szálltak ki,elsősorban sérülések miatt-és egyre több volt mindkét oldalon a szabálytalanság, egyértelműen kondicionális gondok miatt. Ebből még jól jöttünk ki egy mesterien kivitelezett szabadrúgás góllal,de a fáradtság nálunk is hibát szült,kaptunk egy elkerülhető gólt a végén.

    Szóval és tettel:két forduló után egy hazai győzelemmel és egy idegenbeli döntetlennel semmi ok a kesergésre,persze a "nagy arcra"sem,viszont ok az egészséges önbizalomra.

    Még az elején vagyunk,nem ismerjük a mezőnyt,de a vasárnap esti első félidő alapján bizakodjunk,helyt tud állni a csapat a továbbiakban is.

    A játékvezetővel és az asszisztenseivel nem foglalkozik a játékos,arra ott vagyok én és a többi lelkes szurkoló.Amúgy "duma és morci" elvétve ezúttal is volt,de ez kintről nem tűnt elviselhetetlennek.

    DINAMO !

    Ottó "bá


    VálaszTörlés
  2. köszönet Ottó'bá 4.

    VálaszTörlés
  3. massimo respecto!!!

    VálaszTörlés
  4. ne haragudjatok, hogy nem voltam ott és nem szurkoltam a csapatnak (inkább elfoglaltam magam), nehéz érzéseket hoz ez így igazolás nélkül.., ami ha minden igaz a jövőhét hétvégére megoldódik...
    VISCA DINAMO!!!
    22

    VálaszTörlés