2012. november 12., hétfő

Rövidzárlat

A második félidőben három perc alatt elveszítettük a meccset
 Budapest Football League - 7. forduló
Fáy utca, 24 néző

Gólszerzők: Camara (Tizenegyesből), Papp; illetve n.a.
Csere: Ónodi ⇆ Papp a 30. percben, Brávácz ⇆ Oláh a szünetben, Matócsi ⇆ Juhász a 65. percben, Papp ⇆ Ónodi a 80. percben.
Sárga: Szita, Ónodi
Piros: Oláh
Szögletarány: 3-4

PERCRŐL PERCRE

15' Egy lyukra játszást követően 12 méterről lőhettett a Celtic támadója, de Grind remekül zárta a szöget és bravúrral védett.

25' Kovácsot rúgták sípcsonton a 16-oson belül, tizenegyes! A jogos bűntetőt CAMARA higgadtan az elvetődő kapus mellett a kapu közepébe helyezte. (1:0)

32' Kovács egy bedobás után lefordult védőjéről, majd az alapvonal közeléből a frissen beállt PAPP elé tálalt, aki mindenkit megelőzve a hálóba belsőzött. (2:0)

40' Nyom a Celtic. Egy centerezést követően, óriási helyzetben néhány centivel a kapunk mellé gurított a Celtic támadója.

Vége az első félidőnek
Fegyelmezetten és jól kezdtük a mérkőzést, a helyzeteinket pedig kegyetlenül kihasználtuk. Szurkolóink éneke és taps közepette vonultunk le a pályáról. A kispadnál Ottóbá' meleg teával és citrommal várta a csapatot.

Kezdődik a második játékrész
Jómagam egy szerencsétlen ütközés következtében nem tudom folytatni a játékot. Oláh már dobja is le a melegítőt, ő az új centerünk, a helyemet Kovács veszi át.

50' Balról, enyhén kisodródott helyzetből, úgy 14 méterről tüzelt a Celtic játékosa, de Grind ezúttal is magabiztosan hárított.

52' Egy 20 méterről leadott, kellemetlen lövés Grindről kipattant, érkezett a Celtic támadója és közvetlen közelről a halónkba helyezett. (2:1)

53' A középkezdést követően azonnal sakk-matt helyzetben a Celtic, másodszor is zördült a hálónk. (2:2)

54' … és hihetetlen módon harmadszor is. Totális összeomlás. (2:3)

Lassan kezdünk magunkhoz térni a sokkból. Kezdeményezünk, a kemény mag a "Most jön a harmadik!" rigmusba kezd. Felcsillan a remény, hogy meglehet az iksz.

72' Egy bal oldali szabadrúgást követően Szirony II bólintott kapura, de egy védő önfeláldózóan szögletre mentett.

82' A 16-osunk előterében ajándék labdával leptük meg a Celtic támadóját, aki köszönte az ajándékot. (2:4)

Vége a mérkőzésnek.
Sokáig úgy tűnt, meglehet a bravúr, de a második félidő eleji kihagyásoknak köszönhetően elúszott a mérkőzés. El kell ismerni, ellenfelünknek több helyzete volt, valamint főleg fizikálisan, de koncentrációban is fölénk nőtt. Ezúton is gratulálunk a Celtic-nek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése