2011. március 9., szerda

BEHARANGOZÓ

Szombaton déli 12 órakor a Szigeti Source együttesét fogadjuk hazai pályán, a Kolozsvári Tamás utcában. A Szigetivel eddig kétszer meccseltünk, mérlegünk 1 győzelem, 1 vereség, 3:7-es gólkülönbség.
2009. október 17. fekete folt történelmünken, hiszen ekkor szenvedtük el legsúlyosabb vereségünket (1:7), éppen a Szigetitől.
A 2010 áprilisában lejátszott visszavágón (Bosszúvágy - színes, magyarul beszélő nemzetközi labdarúgómérkőzés) aztán fordult a kocka, és nagyon simán 2:0-ra diadalmaskodtunk. Góljainkat Korda és Tyahor I szerezték.
A MÉRKŐZÉS KRÓNIKÁJÁBÓL:
Szervezett védekezésünknek, tudatos labdabirtoklásunknak, és kíváló egyéni teljesítményeknek köszönhetően teljesen megérdemelt és magabiztos győzelmet arattunk egy olyan elleféllel szemben, aki pár hónapja még egy hetest rútott nekünk. Nagyon együtt volt a társaság, valami megmozdult, elkezdtünk ráérezni a futballra, mint csapatjátékra, és ez a legörömtelibb az egészben.
Az idei bajnokságban nem remekel a Szigeti, de biztosak lehetünk abban, hogy ellenünk kettőzött erővel fognak küzdeni, fel kell tehát kötnünk a gatyánkat.
A meteorológiai előrejelzés szerint szikrázó napsütésre, ideális kiránduló (futball) időre van kilátás, 15-17 fokos maximumokkal - szóval felejts el mindent, gyere ki a meccsre, mert a Dinamo ott nyomul!

1 megjegyzés:

  1. sziasztok. Ma reggelre belázasodtam, nem megyek eddzeni,lehet, hogy a meccs is kérdéses.

    Zsolt

    VálaszTörlés