2011. március 27., vasárnap

NEM EZT ÉRDEMELTÜK

LEGENDS LIGA, 11. FORDULÓ
Építők, 12 néző
Csere: Oláh helyett Szirony I (a 65. percben), Horváth helyett Czeizler (a 75. percben), Szirony I helyett Rohácsi és Szirony II helyett Simon (a 80. percben)
Gólszerző: Probáld (38. perc)
Sárga: Korda (70. perc)
Piros: -
Szögletarány: 7:3
Széllel szemben és Tunyival öltönyben a kispad mellett vágtunk neki az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésének. Sajnos ezúttal is kétízben megajándékoztuk ellenfelünket, akiknek ezeken kívül talán igazi helyzetük sem volt.
PERCRŐL PERCRE
8' Korda indításával Nagy lépett ki, és tört tisztán 1:1-ben kapura. A tizenegyes magassábában megpróbálta elhúzni a labdát a kapujából kimozduló kapus mellett, de az felszedte előle a játékszert.
12' Jobb oldali szöglet után Nagy 18 méterről kapásból küldte kapura a hulló falevélként felé szálló kipattanót, amely az 5-ös magasságában megpattant, de a Manager kapusa magabiztosan hárított.
15' Kováccsal való összjáték után Probáld húzott befelé a bal oldalon és lőtt kapura 16 méterről, de lövése a kapu mellé szállt.
20' Formás támadás végén Nagy játszott Oláh elé, aki a bal oldalról, 11 méterről a bal kapufa mellé durrantott.
25' Brávácz félpályánál eladott labdája után egyből leindították a Manager egyik csatárát, aki tisztán törhetett kapura, és 16 méterről a kapujából kimozduló Bóday felett a hálónkba emelt (0:1)
28' Korda kapu felé tekert szabadrúgása Kovácsot találta meg, aki a felé szálló labdát 7 méterről, a levegőből, tisztán lőhette kapura, de lövése a felső léc fölött hagyta el a játékteret.
32' Védelmi rövidzárlat és Bóday határozatlansága után az ellenfél csatára kikaparta magának a labdát az 5-ös és az alapvonal közötti területen majd a kapunkba belsőzött. (0:2)
38' Probáld 22 méterről, szabadrúgásból mesterien csavart a jobb felső sarokba. (1:2)
52' Oláh bólintott kapura Korda szöglete után, de labdája a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.
58' Korda szöglete után Szirony II fejelhetett kapura, de fejese fél méterrel a jobb kapufa mellé szállt.
68' Probáld szöglete után Kovács bólintott kapura, a Manager kapusa már verve volt, de a gólvonalon álló védő végül tisztázni tudott.
82' Brávácz jobb oldali szöglete után Probáld a hoszú sarokról visszalőtte középre a labdát, amely Korda elé került, aki közvetlen közelről a kapus kezébe belsőzött.
ÉRTÉKELÉS
Nem ezt érdemeltük. A játék képe alapján úgy gondolom, hogy minimum az egy pontra rászolgáltunk volna. Sokat dolgoztunk a meccsen, végre labdabirtoklásban is kezdjük kapisgálni a dolgot, csak sajnos a helyzeteinket nem rúgtuk be. Búslakodni azonban semmi okunk, hosszú még a szezon, bőven van lehetőségünk javítani, de a továbbiakban még alázatosabb hozzáállásra van szükség, hogy tovább tudjunk lépni.
Jók: Kiss, Makláry, Probáld, Korda, Oláh

1 megjegyzés:

  1. http://index.hu/kultur/2011/03/27/reszeg_tragar_es_egeszen_apro/

    a Dinamo indulója, mint a "második legjobb" szerepel...

    VálaszTörlés