2011. február 20., vasárnap

ÉLJEN AZ ÚJ ELNÖK! ÉLJEN A DINAMO!

A hagyományosan a Tokaji borozóban megrendezett péntek esti elnökségi ülésen titkos jelöléssel, 2-2 szavazattal Szirony Leventét és Bóday Csabát jelölte a vezetőség elnöknek. A patthelyzetre való tekintettel az elnökség meghallgatta a tagok indoklását a jelöléssel kapcsolatban, majd Bóday kijelentette, hogy nem kívánja vállalni a tisztséget. Szirony II ellenben kinyilatkozta, hogy elvállalja az elnöki funkciót, így 2011.02.18-án, 8 óra tájban már az új elnökre koccinthattak a jelenlévők.
A frissen megválasztott elnök első elnöki beszédében - miközben a meghatódottságtól a könnyeivel küszködött - megköszönte az elnökség bizalmat, és a jövővel kapcsolatban stabil anyagi hátteret, új stadiont, valamint BL-szereplést vízionált.

3 megjegyzés:

  1. gratulálok! éjjen a elnök! a helyébe egyből kirúgatnám, aki kiretusálta a bal felső négyesét. és bocs, hogy folyton én, de ha a paraszt nem szarik, a pesti nem eszik... úgyhogy mikor/mit lehet tudni a hétvégi edzőmeccsről?

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Elnök úr !
    A csapat bizalmából történt megválasztásodhoz gratulálok !
    Ez a bizalom töltsön el büszkeséggel és egészséges önbizalommal, de gondolj arra is, hogy mostantól a felelősség is a Te válladat nyomja.
    Úgy gondolom, a karaktered biztosíték arra, hogy vezesd a "bandát" és ápold a társaságra jellemző baráti szellemet.
    Jó tanácsként ajánlom az én elnöki hitvallásomat:Fegyelem-Szakmai alázat-Fanatizmus !

    Barátsággal:Ottó 'bá

    VálaszTörlés