2010. december 4., szombat

KARÁCSONYI AJÁNDÉK

A Budapest Celtic gondozásában megvásárolható az 5 részből álló CELTIC vs. DINAMO DVD-sorozat, amely az alábbi mérkőzéseket tartalmazza:
Celtic II v Dinamo Torpedo 2:4 (2009. június 6.)
Celtic I v Dinamo Torpedo 2:2 (2009. október 4.)
Celtic I v Dinamo Torpedo 2:1 (2010. június 5.)
Celtic II v Dinamo Torpedo 1:2 (2010. szeptember 19.)
Celtic I v Dinamo Torpedo 0:2 (2010. október 23.)
Az 5 részes sorozat igazi ritkaság. Most előszőr láthatók DVD-n azok a történelmi pillanatok, amikor a Dinamo színre lép. Részletek vasárnap a meccsen, ne feledd 2-kor találkozunk a Vasas-pályán!

7 megjegyzés:

  1. Ez egy DVD? Az összes meccsel?
    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. A celticeseknek is eladjuk, ha kérnek?

    Zsolt

    VálaszTörlés
  3. ezt most tényleg nem értem: egy dvd-n az öt meccs, 3800 ft, vagy 5 darab dvd, darabja 3800 ft-ért, tehát 19 000 ft az öt dvd?
    egyébként szerintem elég drágán van ez árazva...

    zsolt

    VálaszTörlés
  4. én sem értem, egy 8-os ismerősömet kérdeztem, de ő sem vágja, egyszerűen nem jövök rá:D Egyenlettel kell felírni? Tud valaki segíteni?

    VálaszTörlés
  5. hogya pnába ne. én. összedobjuk a lét egyetlen példányra, de méginkább veszünk fel sohavisszanemtérítendő kölcsönt a csapatkasszából, a bóday konyhakredencéről a tejfölös köcsögbűl, és mihelyst kezünkbe kaparintottuk a felvételeket, attól kezdve napi minimum 10-15000 példányt tudok hamisítani. úgy minden egyes dinamo játékosnak, amint ahogy kiterjedt rokoni és baráti körének ezzel lesz feldíszítve a személyzeti-kocsifeljárója karácsonytól vízkeresztig, a magyar utcagyerekek országos szövetsége pedig háromszintes, teniszpályás-úszómedencés jászolt épít belőle tagjai számára a vörösmarty téren, melyben a padlófűtésen és a bioszaunán kívül természetesen ezzel táplálják majd a pásztortüzet is. a világ összes, minimum egy fő bejelentett magyar nemzetiségű lakosával büszkélkedő helyiségének közkönyvtárába és dvd-video kölcsönzőjébe is eljuttatunk légipostával legalább egy-egy tucatot. andy vajnával és az origo filmstúdióval kötött előszerződésünk értelmében az ebből készülő egészestés produkció teljes bevételének 50%a illeti a Dinamot, plusz a reklámbevételek egyharmada. minden egyes kategóriában elnyert oscar-díj esetén további 50m $ sikerdíj. a szurkolói mezek, kabalák, és az ABBA együttes bali,bali,bali c. slágere után befolyó összeget közös megegyezés alapján a nélkülöző politikusok felebaráti körének megsegítésére ajánljuk.

    jójét gyerekek, csak a DINAMO!

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  6. srácok, nem tudok ma menni sajnos, telefonom elveszett, senkinek a számát fejből nem tudom, köszi hogy szólsz a többieknek!
    kovács

    VálaszTörlés