2010. december 14., kedd

ÚJRA LEHET S(Z)AVAZNI!

Ezúttal az őszi szezon legjeire kéretik voksolni, kattints a képre!
A kategóriák győztesei az évzárón kitüntetett figyelemben részesülnek.
(LEZÁRULT)

4 megjegyzés:

  1. sajnálom, hogy csak egyet választhaunk, mert a szurkolók közül szívem szerint mindenkit bejelölnék - csakhát ez a virtuális birkapásztor nem engedi... bzzz. bzzz-bzzz, és már kezdek elgyengülni. mielőtt felmosnak, hadd köszönjem meg az egész éves szurkolást:

    szép volt lányok, szép volt fiúk!

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. na akkor egy csekély megjegyzés a hétfővel kapcsolatosan.Örülök, hogy jöttök, de nem örül nék, ha valaki azért nem jönne, mert esetleg tévhítek merülnek fel benne.
    1. készülünk valami sörakcióval magunknak valamint még pálinkaakcióval is. (valószínű a 280Ft-os Holsten és valami olcsó, de jó pálinka)ez a cég részéről!
    2. Krisztiánnal megfőzünk tömérdek mennnyiségű pörköltet(valószínűleg csirke, de lehet, hogy másmilyen is felkerül az étlapra), de ha valaki pizzát akar, akkor annak tudom garantálni a 20% engedményt!Ha lesz pörkölt, akkor valószínűleg, csak azért baszdmegolok és rohangálok, mert hátul van a konyha és annak minden eszköze.de NEM DOLGOZOM HÉTFŐN!
    3.A hátsó teremben leszünk, azonban akik a felújítás óta jártak nálunk, észlelhették, hogy jobb a levegő-füst arány.ráadásul a hátsó teremben is van klima, amelynek ugye van ventillátor része is.hétfőn alig vannak amúgy így csak akkor fulladunk meg a füstben, ha a csapat 80%-a aktívan dohányzik, amit amúgy megtesz.de ezt is megoldjuk.
    4.felmerült, hogy a Celtic elleni első győztes meccsünket megtekinthetnénk a kivetítőn.ez is működik, csak a projektor már a végét járja ezért a minőség lehet nem lesz IMAX.De megtudjuk nézni.
    5. amúgy meg érezzük jól magunkat és kész.ezen tények fényében meg pláne.
    na rock!
    pity18

    u.i. ha van valami még akkor tutira idevágom, mint a huzat.

    VálaszTörlés
  3. nem akarok mindjárt bulirontó lenni (elég lesz aznap este is - a szokásos műsorral készülök, de ha visszatapsoltok bealszok másodjára is) ám akad itten valami, ami nyomja a begyem, úgyhogy ki vele: nem lehetne ez a hétfő inkább péntek? vagy szombat?
    fingom nincsen arról, hogy ez mennyivel több macera a pityesznek és az uwnek, de biztosan az. lehet, hogy meg sem oldható a dolog, de most nem azér ugatok, mert pl dolgozom kedden (ahogy esetleg még mások is, bár a tagdíjbefizetést tekintve nem ez a logikus következtetés, hehehe) (és az imi most csak viccelt, értem?)
    mer a melóba még bemászok, ahogy bírok, de épp tegnap beszélgettünk erről, és bizony vannak itt a dinamoba egynehányan, akik jobb szeretik az élet sava-borsát a hétvégékre tartogatni, és én valahol megértem őket is, mert egykoron magam is ilyen ábrándozó, ostoba vidéki kamasz voltam.
    tudod, hogy bírom a búrádat pittypang, úgyhogy gépeljed már ide, de mint a huzat, hogy mivan, vagy semmivan.
    még valami: boldogult nagyanyám receptje szerint az igazi zsenge pipihúsból rittyentett pörihez legelőször a lét kell odatenni - ezzel mi a helyzet?

    VálaszTörlés
  4. A szurkoloknak tenyleg kalapemeles! nem is kerdes, mienk a legjobb (szurkolo)csapat...

    s

    VálaszTörlés