2010. december 6., hétfő

GÓLNÉLKÜLI IDÉNYZÁRÓ

LEGENDS LIGA, 9. FORDULÓ
Vasas, 20 néző
Gólszerző(k): -
Csere: Nagy helyett Szirony I a 34., Szirony II helyett Nagy, és Oláh helyett Rohácsi a 70. percben.
Szögletarány: 5:2
Sárga: -
Piros: -
PERCRŐL PERCRE
8' Oláh cselezgetett az ellenfél tizenhatosának magasságában, majd lőtt, de lövése elkerülte a jobb alsó sarkot.
22' Korda tört be a bal oldalon a 16-oson belülre és fektette el a rárontó védőket, majd az alapvonal közeléből az akciót középen kísérő Kovács elé tálalt, aki óriási helyzetben mellé durrantott.
30' Ígéretes ellentámadást vezetett az Orczy, szépen kényszerítőzve jutottak el a tizenhatosunkig és alakítottak ki lövőhelyzetet, de Tóth résen volt és magabiztosan hárított.
55' Tyahor I a bal oldalról indulva befelé cselezett, majd 20 méterről jobbal megcélozta a kaput, de néhány centit tévedett.
62' Egy előrevágott labdára az Orcy támadója iramodott meg, de Tóth remekül jött ki a kapujából, és felszedte előle a játékszert.
71' Rohácsi az első labdaérintéséből gólt szerezhetett volna. Egy jobb olali beadás után a kapust megelőzve 5 méterről fejelhetett kapura, de fejese fél méterrel a jobb oldali kapufa mellé szállt.
75' Nagy jobb oldali beadása után Kovács emelkedett a legmagasabbra, de 10 méteres fejese a léc fölé szállt.
80' Brávácz szabadrúgására Korda érkezett remek ütemben, és bólintott 7 méterről kapura, de az Orczy kapusa óriási bravúrral magához ölelte a labdát.
85' Tyahor I 25 méterről, szabadrúgásból tűzte kapura a labdát, de sistergős lövése a felső léc fölött hagyta el a játékteret.
-----------------------------------------------------------------------------
Csapatként most sem muzsikáltunk jól, de azért legalább ezúttal akadtak jó teljesítmények is. Jó játékvezetés mellett sportszerű mérkőzést vívtunk, amelyen a helyzetek alapján úgy érzem megérdemeltük volna a győzlemet, de sajnos gól ellen valahogy be voltunk oltva. Az őszi szezonnak ezzel vége, összességében büszkék lehetünk a teljesítményünkre. Jövőre pedig, ha mindenki új lendületet vesz, ezáltal egyénileg és összjátékban is előre tudunk lépni, akkor nagyon szép tavasznak nézünk elébe.

3 megjegyzés:

  1. És lapot sem kaptam... pedig ezelott 3 meccs 3 lap..:)

    makele

    VálaszTörlés
  2. Lesz-e évzáró rendezvénye a D.T.-nak?
    gyuszi

    VálaszTörlés
  3. Persze lesz, de még szervezzük, a héten, azaz legkésőbb szombaton minden kiderül és meghirdetjük. Remélem te is jössz!

    Balázs

    VálaszTörlés