2010. augusztus 4., szerda

FIGYELEM!

MÓDOSULT AZ ELSŐ LABDÁS EDZÉSÜNK IDŐPONTJA!
AZ ÚJ IDŐPONT: PÉNTEK, AUG. 6., 19:30-21:30.

2 megjegyzés:

  1. nekem példának okán egyáltalán nem jó a péntek, de attól persze még jövök, időben, józanul, és szépen megfésülködve, és szerintem ugyanezt kellene tennie a DINAMO TORPEDO minden egyes játékosának is. merthogy akadnak itten máris egynehányan, akiknek úgyszintén nem jó a pénteki időpont, ám valamiféle értehtetlen okból kifolyólag ezek szemrebbenés nélkül választják edzés helyett inkább a balatont, vagy a belvárosi elitszórakozóhelyet, meg a faszomtudjamit. meg a vellnessz hétvégét erobikoktatással és szoláriumbérlettel...

    vidéki gyerek volnék, úgyhogy bizonyosan ezér nem értem, mivégre vagyon az, hogy a nem heteroszexuális csapattársaink ennyire nem tudnak különbséget tenni jó és rossz között, úgyhogy ha akad itten bárki, aki némi halovány felvilágosítással tudna szolgálni számomra eme kardinális kérdésben, úgy nagyban méltányolnám, ha volna kedves, és venné a fáradtságot ahhoz, hogy bepötyögje ide, hogy akkor most hogy a pinába is van ez?

    a helyesen válaszolók között korlátozott számban ingyenjegyeket sorsolok ki a borsodi-sörsziget mínusz egyedik és nulladik napjára (aug. 7-8).
    a fesztivál programja: gombaszedés, halfogás, a nagyszínpadon folyamatos sör-feles vedelő verseny, majd karaoke. indulás szombat délelőtt budapestről, érkezés vasárnap este ugyanide. jelenleg négy hejem van az autóban, a szállás ingyenes, a sör az nem, de nagyon olcsó, a vargánya szenzon most indult, egy pár napig még lehet szedni szépen, a sógoromék tegnap telepítettek halat, úgyhogy azt igy most még a legbénábbak is tudnak fogni, az esti óbégatás a Szomjas Horgászban pedig egyáltalán nem kötelező.

    további szíves tudomásulvétel végett: mindeme fentebb ajánlott program nem keverendő össze az aug 20-ra tervezett DINAMO TORPEDO rendezvénnyel, és ha valami borotvált hónaljú piperkőc köcsög vérig sértődött volna a buzizás miatt, úgy ez úton kérném, hogy ne tegye - egyszerűen csak jobb dinamót szeretnék, ez minden.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Lesz némi megbeszélni való, mert a bérleti díjat 12 ezerről 15-re akarják emelni.

    NK

    VálaszTörlés