2010. augusztus 16., hétfő

DINAMO HÉT

KEDD - KONDÍCIONÁLÓ EDZÉS
19:00 Kolozsvári Tamás u.
(síkfutás - sprintek - a 2 ütemű fekvőtámasz és a sörivás helyes metódusának elsajátítása, gyakorlása)

CSÜTÖRTÖK - EDZÉS
20:30 Kolozsvári Tamás u.
(találkozó 20:00-kor a büfénél - FIGYELEM !!! TOVÁBBRA IS TAGDÍJBEFIZETÉS!!! )

HÉTVÉGE - FAKULTATÍV TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS



Péntek - Vasárnap: Borsodnádasd
(részletek csütörtökön, az edzésen és a megjegyzés rovatban)

2 megjegyzés:

  1. családi okok miatt nem tudok ma edzésre menni!

    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. Csapattársaim, Barátaim!

    Sajna nem tudok eljönni a mai edzésre. Bocs.

    Mulatságos egyébként, ahogy felvirrad végre a nap, midőn hóhért akaszthatnánk, ám a DINAMO vezetőség addigra kategorikusan betiltja a buzizást a blogon. Nincs hát mit tenni, gratulálok magamnak, amiért ilyen könnyedén úszom meg a lógást, és ezzel készen is vagyunk: jól csinálod imi, csak így tovább, hehehe.
    Pedig buzi vagyok, mert ha nagyon akarnám – és, mondjuk le tudnék mondani a piálásról a születésnapomon, vagy majd’ megvesznék azért, hogy kispályázzak egyet, holott ezt csináltam egész nyáron – kocsiba pattanhatnék még a délután… De nem fogok, erre mérget vehettek. Már csak pia miatt sem. Erről – ennyit.

    A bnádasdi tanulmányi kirándulásról meg annyit, hogy mindenféle pereputtyával egyetemben örömmel látjuk ott az ÖSSZES DINAMO TORPEDO játékost. A tópart a rendelkezésünkre áll, itt lehet ülni, állni, feküdni – sátorozni, sütni-főzni, enni, inni, aludni. Éjjelente szexelni meg maszturbálni. A tóban lehet pecázni és úszkálni, vagy akár labdázni meg vízibiciklizni, noha ez utóbbit egyébként nem szívesen ajánlom senki figyelmébe. A kiegészítő szolgáltatások körén belül a Szomjas Horgászban szintén lehet ülni, állni, feküdni, és sütni-főzni, meg enni, inni, aludni, mi több, itt aztán lehet pisilni, meg kakilni, meg okádni és orrot túrni. A pizzéria ugyenz, kivéve, hogy ott csak nagyon illedelmesen lehet feküdni, és tilos aludni. A környékbeli erdőkben szintén lehet ülni, állni, feküdni, és enni, inni, aludni, meg pisilni és kakilni, ám itt már fel-alá is lehet járkálni, vagy gombát szedni, egyik-másik rész pedig nappali szexre, meg maszturbálásra is alkalmas. Focizni mindenhol lehet, noha az erdőben kissé macerás, a vendéglátó egységekben meg szűkös a hely, de a tópart, vagy a BLASE pálya szerintem megteszi. Szörfözni csak a nagyon kezdőknek érdemes itt, a korcsolyázásra pedig egy picit még várni kell. Erről-ennyit.

    … és ha valakinek kérdése, észrevétele, panasza volna, azt telefonkészüléken fogadom, illetve orvoslom, javaslatokkal ne fárasszuk egymást, ha kérhetem, a budapesti tanakodást pediglen a ma esti edzésen Brávácz Balázs személyesen koordinálja.

    csumi-imi

    VálaszTörlés