2010. augusztus 24., kedd

DINAMO HÉT

KEDD - KONDÍCIONÁLÓ EDZÉS
20:00 Kolozsvári Tamás u.
(síkfutás - sprintek)


CSÜTÖRTÖK - AZ EDZÉS KÖZKÍVÁNATRA ELMARAD

A DINAMO TOURS LAST MINUTE AJÁNLATA - EDZŐTÁBOR HELYETT MOST AKCIÓS ÚTTÖRŐTÁBOR BALATONSZEMESEN
Péntek - vasárnap, hétfő, Balatonszemes, Pillangó Üdülő.
(részletes leírás, képek, árak, miegyéb a http://www.kidkft.hu/ oldalon)

FIGYELEM!!! LEGKÉSŐBB SZERDA (AUGUSZTUS 25.) 18:00 ÓRÁIG A MEGJEGYZÉS ROVATBAN, AVAGY A +36 30 365 3987-ES TELEFONSZÁMON MINDENKI JELEZZE RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT, RÉSZVÉTELÉNEK IDŐTARTAMÁT, A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁT, ÉS MINDEN EGYÉB ESETLEGES KÜLÖN ÓHAJÁT.

22 megjegyzés:

  1. íme egy példa:

    jövök. péntek reggeltől vasáranp estig. plusz embert, avagy nőt, és gyereket nem hozok. minek?

    egyéb:

    kilenc-tíz körül indulok, a kocsiban odafelé lesz három kényelmes helyem, visszafelé már csak egy. negyedik személyek kíméljenek - kell a hely a pecabotoknak. az fontosabb.

    és egy kérés:

    lehetőség szerint MINDENKI töltse ki a megjegyzés rovatot, azok is, akikkel akár már ötször is beszéltem telefonon, mert szerintem az a fasza, ha mindenki látja, ki, hogy, mikor, stb - jön.

    köszi.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Beke család 4 fővel jön, maradunk hétfőig

    VálaszTörlés
  3. Én kihagyom!

    Kancellár

    VálaszTörlés
  4. Sőt befejeztem a pálya intézéseket, mert megint segget csináltam a számból a csütörtöki pálya foglalásával, amit leszarnék ha lenne pénz amiből kifizethetném.
    A tagdíjat 3 ember fizette ki teljesen!
    Mindenki sír, hogy ez van meg az van, ebből is kurvára elegem van....

    Kancellár

    VálaszTörlés
  5. tegnap este beszéltünk a kolozsváriékkal, és szóltunk, hogy nem jövünk. szerintem ott is nagy problémák akadnak a kommunikációval... egyébként ők szolgáltatnak és mi fizetünk, úgyhogy felesleges kényelmetlanül érezned magad emiatt, noha a magam részéről szívesen szánok akár arra is energiát, hogy átírjam a blogban a csütörtököt edzésre, és ugyanígy körbeesemesezzek - hamár oly sokan úgy tesznek olyankor, amikor nem tudnak jönni az edzésre, mintha nem olvasnák azt a kibaszott kiírást - plusz, örömmel és szó nélkül fogom megcsinálni az edző által megkövetelt gyakorlatokat, mindet, de mindet, mégha csak hárman leszünk is, ahogy pl a tegnapi futkorászáson.

    egyébként szerintem egy nagyon jó alkalom ez a szemesi hétvége a magadfajta, szervezési munkálatokban tisztességgel megfáradt DINMO tisztségviselőnek egy kis kikapcsolódásra, és maradjon köztünk, hogy a magam nevében igazán örömmel venném, ha együtt iszogathatnánk a balatoni naplementében, (hozok egy kis házit is), mi több, és ez most már mindenkinek szól: a nagypályás futballfelszerelését szépen kimosva-vasalva ki-ki tegye bele a kofferébe, merthogy lesz ott foci bőven, ha valaki esetleg még nem tudná. (ezért is vettük a bátorságot, hogy lemondjuk a holnapi edzést)

    VálaszTörlés
  6. Hali, Sajnos a hétvégén esküvőzöm (Nem saját az már megvolt), így ezt most kihagyom.

    Fodor

    VálaszTörlés
  7. Bráváczék (2 fő) jönnek.
    Péntek délelőtt érkezünk, vasárnap estig maradunk.

    VálaszTörlés
  8. dzsingóék 4en jönnek, péntektől vasárnapig.

    ifj. szirony felvetése továbbá az is, hogy esetlegesen összehangoljuk a péntek délelőtt budapestről indulókat. hát szerintem ennek semmi akadálya, be kell csak gépelni ide, hogy ki mikor óhajt felébredni, és azzal kész is. délutáni, esti, szombati rajtot is érdemes közhírré tenni, mert hátha akad hasonszőrű, és az utazás akárcsak a lepisilős szex - minél többen vagyunk, annál szórakoztatóbb.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  9. nagyszirony+ 1fő szombattól min. vasárnap estig 1 komplett kaja 1 kaja nélkül köszi imi.

    VálaszTörlés
  10. nincs mit. istenadta talentumom van ahhoz, hogy felpiszkáljam ezt a tunya magyar népet. nagyon kevés köszönetet kapok érte, ebben igazad van.

    zico+kriszta+OP szombattól hétfőig jönnek, ezt most tudtam meg telefonkészüléken.

    VálaszTörlés
  11. kata és livi szombattól vasárnap estig szeretne ott lenni.
    köszi a meghívást:)

    VálaszTörlés
  12. Megyek péntektől hétfőig, de nem kell semmi, merthogy a pozíciómnak megfelelő luxusszállóban hálok, ahol egyébként van 2 fő játékosállomány, akik szervezik az összecsapást a szemesi nyaraltatás ellenőrök csapatával, úgyhogy legyünk meg kilencen legalább. Kancellár kell, ne legyen phöcs.

    VálaszTörlés
  13. én próbálok menni szombat vasárnap, szállással kajával ne számoljatok velem, majd meghúzom magam a család egyik bauhaus villájában a környéken.
    levente

    VálaszTörlés
  14. elöbb tettem le a telefont, a vendéglátóipari szolgáltatásokat a fentiek alapján megrendelve. fizetnünk egy összegben kell, ehhez piszok jó volna a kanci. meg a nagypályás meccshez is, meg egyáltalán, hogy legyen kivel pálinkát innom. a csávó aszongya, hogy a már megrendelt dolgokon kívül kérhetünk pluszba szállást-kaját, amit csak akarunk, pingpongbérletet, vagy akármit. meg úttörődiszkót rúdontáncolással, tehát jöhet még bárki. visszamondani viszont már nem volna szép dolog semmitse, és ha nem marad más hátra, akkor majd beszedem a lét is én, és abban mindenki bizonyos lehet, hogy a DINAMO pályabérlés szabvány metódusával homlokegyenest ellenkezően én a seggéből csinálok szájat annak, aki visszatáncolgat, vagy nem csenget rendesen, és aztán kegyetlenül megszopatom. eddig érthető?

    akkor:

    akik pénteken jönnek, azok számára ebéd, vacsora, szállás jut arra a napra. aik szombaton jönnek, azoknak ugyanígy intéztem. akik vasárnap távoznak, részükre aznapra reggeli, ebéd, hétfőieknek ugyanez. minden különleges kérést figyelembe vettem, emiatt ne hívogassatok, legfeljebb csak a plusz szolgáltatások végett - mondjuk péntek déltől.

    viszlát szemesen,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!
    Sajnos nem tudok menni, legénybúcsú (szombat du-tól vasárnap du-ig) + sittszállítás programok miatt ...

    Konczi

    VálaszTörlés
  16. most néztem át a posztokat, jól látom hogy vasárnap este is tart még a party?

    VálaszTörlés
  17. Igy igaz Konczi. A fele a csapatnak hetföig marad.
    A Szeszinek meg egy nagy köszönet a szervezésért, amit szerintem leginkabb sör és felesek formájában lehet kifejezni (szerintem igy meg is érti, meg el is hiszi)
    Z.

    VálaszTörlés
  18. készpénzt és üdülési csekket is elfogadok, a banki átutalás viszont jelen intézmények hétvégi ügymenetére való tekintettel teljesen felesleges. egyébként nem fontos hálálkodni, a cselédálarc mögött rejtező magamfajta derűs nyugalmú vidéki tahó öntöttvas jelleméről lazán lepereg mindenféle pesti teszetosza nyafogás. itt van példának okán, ami ma reggelre jött nekem ide, hogyaszongya az alexnak tutira, a beke család többi tagjának egyelőre még nem tutira, de közbejött valami, akármi, megbaszta a puli a hektort, tudomisén. a lényeg, hogy egyáltalán nem fosok be ilyen csekély nehézségektől, mi több, két felesért azt is elintézem, hogy a Bóday klán majd szépen helyettesíti őket. a csabát hívtam, de nem veszi fel a telefonkészüléket, a tökömtudja, hogy mit csinál ilyenkor. úgyhogy valaki legyen kedves közölni vele: szombatra máris van szállásuk-kajájuk, a szükséges többit berendeljük, az asszonyt majd furikázom én, a gyerekeket felrakjuk a vonatra, górékám meg majd jön, ahogy-amikor tud. erről-ennyit.

    druszám!
    ha együtt jártunk volna a sárga óvodába, most biztos megkérdezném, hogy mivan baszki, ma reggelre végre odaáért a hargitára az esemes? mindenesetre maradjunk annyiban, hogy nyugodtan jöhettek vasárnap is, amit kell intézek, és én a magam részéről örömmel látnálak szemesem benneteket. pálinkát hozzál.

    és mert minekutánna mindennél jobban szeretek egész nap a szervezéssel baszkódni, hogy utánna napestig végezzem az annak okán elhanyagolt munkámat, miközben a díszes társaság a madár boltja előtt vedel, mint az útszéli huligánok, úgy ha akad még itten bárkinek bármilyen újabb mondvacsinált problémája, akkor ki vele, de mielőbb.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  19. íme, ami ma összegyűlt, azzal együtt, hogy amikor nincsen értelme egy kérdésnek, úgy a nagy általánosságban bizony a válasznak se lesz:

    - nem voltam még csak szemesen sem soha, ám ez egy úttörőtábor, úgyhogy francia pezsgő és orosz kaviár biztosan akad a reggeli mellé, tudomásom szerint a szarvsgombával töltött skorpióhal mellet a vajas-májkrémes kenyér a hely specialitása - és ez minden amit az ellátásról mondani tudok.

    - ha esik, akkor zuhog, 2000 Ft/éj áron képtelenség beszerezni a szép napos időt, hozzon mindenki esernyőt, a kínai piacon fillérekért kapható.

    - véssétek jól az agyatokba, hogy lesz focimeccs, 11en vagyunk, plusz 2 légiós, úgyhogy MINDENKI hozzon nagypályás szerkót.

    csumi-imi

    VálaszTörlés