2010. augusztus 9., hétfő

DINAMO HÉT

KEDD - KONDÍCIONÁLÓ EDZÉS
20:00 Kolozsvári Tamás u.
(síkfutás, sprintek, porosz mintájú tornagyakorlatok, közelharc oktatás)


SZERDA - SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS
20:00 Tátra u. UW
(ANGLIA - MAGYARORSZÁG válogatott labdarúgó mérkőzés megtekintése - elemzése)


CSÜTÖRTÖK -  EDZÉS
20:30 Kolozsvári Tamás u.
(találkozó 20:00-kor a büfénél, az egyik kispályát kaptuk meg, nem lesz püfölés, egymás közt játszunk, cuccot eszerint hozzatok)


FIGYELEM !!! TAGDÍJBEFIZETÉS!!!

2 megjegyzés:

  1. Álljon itt most alább egy őszinte bocsánatkérés mindama csapattársaimtól, akik ilyen-olyan okból kifolyólag nem tudtak megjelenni a múlt heti edzésünkön. Nem akartam én senki emberfiát megbántani a buzizással, és maga a szó különben nem egyéb, mint szegényes vidéki szótáram rövid, közérthető kifejezése - egy a sok közül – és olvasatában mindösszesen annyit jelentett, hogy aki csak tud, jöjjön el a szezonnyitó edzésünkre. Ha akad köztünk gyakorló meleg, attól külön elnézést kérek, azzal együtt, hogy nekem aztán rohadtul mindegy, hogy a csapatunkban ki micsoda, felőlem lehet kannibál is, csak focizzon szívből és egyen otthon, vagy hozzon magával szendvicset. Erről-ennyit, bocsánatot kérek, köcsögök.
    Van énnekem jócskán tapasztalatom pályabérlésben, meg taglétszám összehozásában, és nekem aztán elhihetitek, hogy pénzbeszedés vigasságos idején - ami a pálya használatának sajnos elengedhetetlen feltétele – nem árt egynehány kerek mondattal ösztökélni a pórnépet. Hálátlan feladat ez, és mintha nem volna elég, hogy egy páran máris rühellik a pofámat emiatt, értesülésem szerint még a mostani csütörtököt is megint beszoptuk, ami azért van, mert eleddig egy huncut petákot nem fizettünk ki előre a bérbeadónak. Bóday jelen pillanatban is emberfeletti erőfeszítéseket tesz csapatunk érdekében, és mihelyst lesz eredménye a telefonálgatásának, vagy végre-valahára felveszi a sajátját, az eredmény rögvest megjelenik a www.dinamotorpdeo.blogspot.com webes felületen.
    Szar ügy, hogy ilyen piti dolgokkal kell baszkódnunk mint az a tetves pénz, de az edzésekhez és a meccsekhez szükséges, és ezzel most egyáltalán nem azt mondom, hogy aki szegény, az ne focizzon. Hanem azt, hogy ki-ki kuporgassa össze a havi tagdíjat (én is ezt teszem), vagy legalább egy részletét, akinek pedig más elfoglaltsága akad csütörtökre, az keresse meg a Bódayt, vagy bárki olyat, aki jön, azt nyomja a markába a lét. Egyébként ezt kellett volna tennünk a múlt héten is, és akkor most – hókuszpókusz - volna pályánk, volna edzésünk, mert ha valakinek esetleg nem tűnt volna még föl, csapat vagyunk, DINAMO TORPEDO a nevünk, és a Budapest Expat bajnokságban játszunk, ami nem keverendő össze a nagycsöcsű pincérnőkkel felszerelt étteremmel, ahol csak akkor jattolunk, ha megérte a látvány.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dinamó!

    Mint valószinüleg tudjátok, mert már Balázzsal is megbeszéltem, idén nem tudom vállalni a szezont a Dinamo Torpedo csapatában. Az ok családi, pár szóval a lényeg. Drága ki'családom jelenlegi állapota: Viola féléves, sok törődés igényel Katit 90-120 százalékban le tudja foglalni + Villő 3 mégtöbb törődést/időt igényel.

    ennyi dióhéjban, részletesebben majd elmondom egy sör mellet :) Szerintem úgyis a csapathoz - természetes módon - minél közelebb igyekszem majd maradni: azaz ott leszek egy-egy edzésen, meccsen, ideiglenes jelleggel (nézőként is akár a családdal, vagy alkalmi beugróként), és természetesena a bulikon, sörözéseken is. Egyszóval szeretnék amennyit csak lehet a Dinamóval is tölteni, viszont az állandó stabil részvételt nem tudom vállalni.

    Sziasztok, remélem hamarosan személyesen is találkozunk.

    VálaszTörlés