2010. június 21., hétfő

ÉVZÁRÓ

2010. JÚNIUS 26.
KOLOZSVÁRI TAMÁS UTCA
11-12h foci egymás közt
13h-tól csülökpörkölt és szórakozás
Mindenkire számítunk, részvételi szándékod jelezd!

13 megjegyzés:

  1. megyek. hol főzünk? a pálya mellett? stoplist vigyek?

    zsolt

    VálaszTörlés
  2. 12 és 13 óra között a legnagyobb az UV sugárzás!

    zsolt

    VálaszTörlés
  3. Stoplis, miegyebek természetesen kellenek...A helyiek, azaz a Lajos fog főzni, és kezdhetünk 11-kor is, de kaja csak 1-től lesz...

    Balázs

    VálaszTörlés
  4. megyek. vajon mi egyebet is mondhatnék még? felemelő, csodálatos és egyben megható érzés ez barátaim, csapattársaim, mert ez az évzáró rendezvényünk egy kiváló alkalom lesz most arra, hogy a nyári szünet előtt mégegyszer, utoljára összegyűljünk, és mindenki meghívjon egy sörre a pálya melletti büfében. az arany ászok 300 Ft, a drágábbik 400, pénzt eszerint hozzatok.
    a kaja rész az úgy fest, hogy aki szeretne belőle, az befizet rá ott a helyszínen, és annyit zabál, amennyit tud. rosszabb esetben amennyi jut, és valahogyan ezt is össze kellene, hogy dobjátok nekem, mert a sok sörtől fenemód meg szoktam éhezni.
    plusz, ha mindeközben bárki is házi pálinkával óhajtana kínálgatni, (amit köztudottan mindennnél jobban szeretek), az csütörtökig szóljon, és akkor hozatok pár litert a rendezvény szervezőivel, már amennyi az ilyesmihez elengedhetetlenül szükségeltetik.

    barátaim, csapattársaim! a magam nevében csupa izgalommal, csupa várakozással tekintek eme eljövendő szombatra, a mi nagy napunkra. gyertek el mindahányan vagytok, hozzátok el a gyerekeket, a családokat, a barátnőket, és ne feledjétek, minél többen vagyunk, annál több minden jut nekem, és annál alacsonyabb lesz az egy főre jutó költségem is.

    előre is kösz mindent, viszlát szombaton, a pályán,

    csumi-imi

    ja, a büfében van tévé, meg üdítő is

    VálaszTörlés
  5. és druszám!
    a nagyobbik gyerekre ne adjatok sapkát, mert a rózsaszín itt van nálam a hátizsákban - hozom.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Sajnos én csütörtöktől elutazom és jövő vasárnap jövök csak vissza... ezért nekem lényegében csak július 10 lett volna jó, ami meg nagyon messze van és szerintem nem lett volna jó már sokaknak, ez van...
    mindenesetre jó szórakozást, majd iszok a dinamó egészségére valami finom pálinkát Erdélyben! :)Lajost pedig üdvözlöm, mint kiderült földim, sőt, a keresztapám másik keresztlányának a sógora :)de tényleg

    meccsnézésileg illetve ivaásilag remélem találkozunk még a nyáron, mindenkinek jó nyarat/pihenést/dolgozást és vb nézést!

    VálaszTörlés
  7. Imádom a csülköt, és imádok enni is, ennél jobban már csak két dolgot szeretek, az egyik a foci (és a vb győztes Argentína)
    Zoli
    zugügyvéd

    VálaszTörlés
  8. Tyahor Tesokra is számíthattok! kérdés jöhet velem még 1 ismerősöm focizni? Dinamo Csáó Ty.Ádi

    VálaszTörlés
  9. Ádám!
    Persze, hogy jöhet!

    Balázs

    VálaszTörlés
  10. köszi és van egy új srác aki csatlakozni akkor hozzán Dinamo Harcosok hozz megpróbálom őt is elhívni...h jöjjön el kicsit játszani:) ha nem gond srácok?:) By Ty Ádii

    VálaszTörlés
  11. Pénteken mien fell szerelést hozzunk? rendes ellen fél lesz?? Srácok By:Ty Ádii

    VálaszTörlés
  12. Mindenki jöhet, főleg ha pénzes .....!

    NK.

    VálaszTörlés
  13. Barátaim, Csapattársaim!

    ... hát akkor, álljon itt most végezetül egy igazán hálás köszönet a DINAMO TORPEDO mindama tagjainak és BARÁTAINAK, akik ezen mai szerény rendezvényünk színvonalát a játékukkal, és/avagy a megjelenésükkel emelni voltak szívesek, továbbá - már amennyiben azt senki sem kifogásolja - ez úton kívánnék önfeledt, kellemes pihenést mindannyiunk számára az elkövetkezendő nyári szünet teljes időtartamára.

    kösz mindent, csak a DINAMO,

    csumi-imi

    VálaszTörlés