2010. június 7., hétfő

DINAMO HÉT

  • Mégha az nem is totálisan nomitetikus, ám némi dexteritással azért már ti magatok is detektálhatjátok, hogy egy minimális architektúra differencia implementálódott e mai apró oremusba, melynek köszönhetően így némileg inkrementálódott annak originális minőségmetrikája. Nincs ebben semmi numenális.
  • Az automatikus szubsztantív szarkasztikus reakciók helyett, illetve az uzuális, ám cseppet sem inszignifikáns nüanszok elkerülése érdekében arra kérünk mindenkit, hogy egyrészt kapacitását kvázi a rekvizítumokra fókuszálja, másrészt tartsa szem előtt, ahogy posterus korreferátumainkat tradicionálisan a habituális koordináták és terminusok konszonanciája karakterizálja. A szofisztikát némi praxerniára szubsztituálva a permutáció szerint ez a kolozsvárin egzaktul csütörtök 20:00 órát, illetve a Tokaji Klubház aulájában péntekre organizált kongregációnkat, a Dinamo technokráciájának expozéját jelenti.
  • A szezon talán utolsó kondícionáló propedeutikájának utilitását nem kívánjuk külön akcentuálni, a participáció kötelező, és zimotikusul jól teszi mindenki, ha a menetközbeni analitikus revelációk, és minden más egyéb kontradiktórius manifesztáció szépen a metakommunikáció szintjére transzformálódik, vagy akárhová, máskülönben piszok nagy celeritással konstatálhatóvá válik itt a denotáció és a konnotáció közti diszkrepancia. Mert nem más ez, felebarátaim, mint kultúrmonopólium. Éspedig a Balázs Bráváczé. Eddig exoterikus?
  • Akkor, ha megengeditek, referálunk még arról is, ahogy paternális narrátoraink korábbi remarkábilis kreációiban invitatív módon aposztrofált szimbolikus anekdotáinak szekvens epizódja a jelen konzisztenciára (a Hellas Cyprus recessusáról van szó) való tekintettel prostituáltra elmarad.
  • A Tokaji relaxáció viszont nagyon is meg lesz tartva, ahol majd inszentív, azazhogy proaktív úton, az etnometodológia segítségével facilitáljuk humánerőforrás mátrixunk egzisztenciális finanszírozásért reszponzábilis karitatív back-office managerét, Csaba Bódayt, hogy agglomeratív javainkról szummatívan egzekutáljon már, legyen oly szíves, mielőtt szekvenciálisan repetícitált notíciákkal élve is azt realizálhatjuk, hogy prostituáltra kifogyunk a zimotikus lóvéból. Mert az felláció. Mivel az A és B liga akcidentális kontaminációjának szintetizálását az Official Expat Budapest Football League egyelőre nem divulgálta, így ez ügyben István Korda továbbra is perszervatívan koordinálja az operációt. Zárórakor a progresszióval kapcsolatosan annak felelőse, Levente Szirony tulajdonos prezentálja evalvációját. Ez is exoterikus?
  • Akkor még egy rövidke nuntium a preformatív pórnép számára, miszerint participáció hiányában ki-ki mellőzze a skrupulusait, és ezt most magyarán is megmondva: aki nem a gyülekezethez tartozik, az menjen szépen az Istenfa Szára, és ne zavarja az áhitatot.
  • Nagyban reméljük, hogy az enunciációt holizmussal recipáltátok, és minden exoterikus, bocs a kissé illiberális eufemizmusért, a sporádikus paragrammákról már nem is konverzálva.

5 megjegyzés:

  1. Én feleség nélkül maradtam erre a hétre, egyedül a fiammal. Így hát edzésre nem tudok menni. Labdákért valaki jelnetkezzen be...

    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. Azonal ölje meg valaki.....fizetek.....sokat!!!

    NK

    VálaszTörlés
  3. ugyan miből?

    a sorok között kellene csak tudni olvasni, és máris világosan kiderül, hogy egy fityingünk sincsen. és ha már itt tartunk, ugyan mit ártana, ha a Korda végre a sarkára állna, és beszedné az elmaradásokat a szélhámos tagjainktól - úgyis ezért kapja a Dinamótól a zsíros fizetését. és ha már itt tartunk, ugyan mit ártana, ha a szélhámos tagok is a sarkukra állnának, és abbahagynák a szédelgést...

    noha szabados életvitelem, és mély meggyőződésem is szöges ellentétben áll azzal, hogy autóval jöjjek edzésre, (a pálya üzemeltetője most hozza a beígért házit), ám legutolsó lehetőségként bevállalom a fuvart. de csak ha végképp nem lesz más jelentkező. esetleg jöjjön el a marci dinamo edzésre, igaz, kissé későn végzünk, de hadd lásson csak világot az a gyerek. stramm kölök. vagy mi volna, ha edzés helyett fociznánk, ahhoz elég egy labda is, és az bárki hátizsákjába belefér, aki budán lakik...

    lássuk csak, mi van még? ja, az azonnal az két 'n', és aki ért a szerkesztéshez, az rakja rendbe a tabellát és a góllövő listát. esteleg vegy ki a kamu shopot, vagy érje el, hogy tényleg legyen ilyenünk. köszi.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  4. nem jövök a labdákért holnap. a zsolttal már meg is beszéltem, épp az imént hívott. ugyanis kiderült, hogy edző se lesz holnap. edzés viszont igen, a marko meg hoz egy labdát. majd azzal kezdünk valamit, és én nyugodtabban ihatok a végén. hehehe.

    ám ha bárki is azt érzi itten, hogy mégis legyenek ezek a felfoghatatlan gyakorlatok, vagy püfölni akar, hamár úgysincs otthon a macska, akkor menjen ki az úrinegyedbe a labdákér meg bójákér, meg mittudomikér. bocs bazki.

    csumi-imi

    VálaszTörlés