2010. június 1., kedd

0-3

A 0-3-val kapcsolatos magyar és német vélemények közel azonos állásponton vannak. A magyar válogatott másodosztályú, NB II-es, szar stb. Bizony, sokakkal egyetértek, van még fejlődni valónk. De miért lett ilyen lehangoló a teljesítményünk?
Mindenki a magyarakat szídja, mert szarul fociztak.
De a németek meg jól!
Itt van egy csomó, fiatal srác - neves, rutinos társak hiányában - és lefocizzák a magyarokat a Puskásban. Ide-oda ment a tizenhatosunknál. Szépen fociztak. Az összes akció tili-tolik, meg kicsi kényszerítők voltak. Meg persze kellett a szerencse is. Jó gyorsak voltak, tele energiával.
Nem érdekel az, hogy magyar középpálya, meg Király! Most nem ez a lényeg! Az a lényeg, hogy szerintem egy jó kis német, fiatal válogatott elkapott egy gyenge napot kifogó, csontvázakból álló magyarokat. Minket is meglepett ez. Persze, hogy nem találtuk a kapaszkodót. Szarul játszottunk, az tény, nem volt jó napunk. De a németeknek igen! A németek jól játszottak, a magyarok meg nem. Szerintem ez az oka a 0-3-nak. Nem pedig az, hogy másodosztály! NB II! Persze viszonyítás kérdése, ők voltak jók vagy mi voltunk rosszak, de tetszett nekem ez a német válogatott. Feka, ázsiai, balkáni, német. És együtt, milyen jól tudtak focizni! Lehet, hogy nekik fogok drukkolni a VB-n!
Zsolt

1 megjegyzés:

  1. zsolesz!

    te tudod itt a legjobban, hogy oly sok mindennel tartozom már neked, amiért lassan-lassan le kell szopjalak, ám minden tiszteletem mellett engedtessék megjegyeznem, hogy egy büdös szót nem értek ebből az egészből. de majd holnap edzés után kidumáljuk. remélem jössz. nagyban remélem továbbá, hogy többen is hoznak majd néhány ü. sört, mivel régesrég itt volna már az ideje, hogy ne csak folyton én, meg a kanci tegyük ezt. mellesleg - a bundesmantschaftot tekintve - színtiszta szerencse, hogy a bóday még él, máskülönben pörögne a sírjában, mint horthy atyánk a lipicai vásáron. az hétszentség. viszont ugyanannak a csapatnak fogtok szurkolni, hehehe.

    csumi-imi

    VálaszTörlés