2010. június 4., péntek

********************************************
Budapest Celtic vs. Dinamo Torpedo
********************************************
Június 5., szombat, 15h, Vasas pálya. Találkozó 14h, az öltözőknél!
*************************************************************
Szezonzáró fürdőzés a Széchenyiben!
Fodor Tominak köszönhetően 20 darab ingyenjegyet kap a csapat, amit szombat este 20 óráig lehet felhasználni, ezért mindenki hozzon magával fürdőruhát! Mivel nem vagyunk huszan, ezért, aki szeretné a barátnőjét, feleségét is hozni, akkor jelezze itt a blogon!

2 megjegyzés:

  1. legkevesebb fél tucat csodálatos, kávészínű bennszülött kislányt tudok hozni, csak össze kell fogdosni őket itt az utcába. feleséget meg minden egyéb ilyesmit nem évzáró buliba, hanem a színházba kell vinni, meg a moziba. világos? meg a börgerkingbe.
    és kösz tomi.

    a mérkőzéssel kapcsolatosan: holnap nem ártana meghalni a pályán, egymásért, a csapatért, és nem egyszer, de százszor, vagy ahányszor csak szükséges. ez is világos? mert mindeközben végig hideg fej, de olyan hideg, mint eszkimógyerek születésnapi tortáján a marcipánpingvin segge luka. ez is érthető? és aki már meghalt, az leül szépen, üdvözül egy kicsit, de aztán sebtében feltámad, ahogy tette régen a főnök fia, és máris ott toporog az oldalvonalon, és nyugodt lehet, hogy nem kell soká topoprogni, mert lesz halottunk bőven. még ez is érthető? akkor mindenki vésse jól az agyába, hogy ezek a skótok azér jönnek oda holnap a vasara, mert mi meg akarjuk verni őket kilenc nullára, és legyen végül bármi az eredmény, úgy kell játszanunk, hogy a meccs után egymás szemébe nézhesssünk, és azt üvölthessük: CSAK A DINAMO!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    A szeszy által emlegett meghalásban nagyon jó kvalitásokkal aktívan részt tudok venni, hiszen jelenleg egyhelybenülés vagy egy mese hangos felolvasása is kínzó köhögőrohamokat vált ki nálam. Lázam már nincs, pedig ha lenne akkor nemecsek ernőként lázálom közepén küzdhetnék a csapatért, és a dinamó hősi halottjaként vonulhatnék vissza ( ... "Nekünk ezért nem jár csokoládé.") :)
    Szóval marad a tisztes részvétel, ha tudok ott leszek, és nem zárható ki hogy játszhatok isvalamennyit, de könnyen lehet hogy 5 perc után dögrováson leszek, meg persze azért szövődményt se szeretnék összeszedni, szóval ne nagyon kalkuláljatok velem...

    CSAKADINAMÓÓÓ!

    VálaszTörlés