2010. május 7., péntek

Találkozó az öltözőknél 14k-kor!!!!!!
Fáy utca, Vasas-pálya!!!!!!

5 megjegyzés:

  1. Dinamo-Manager: 3-2
    Gólsz.: Szirony I., Tyahor I., Fodor

    VálaszTörlés
  2. Az nem úgy volt…

    mert kezdetben a játék bizony kietlen és puszta vala, és nagy nagy setétség vala a fejek mélyén. És mindhiába mondá Szeszi, hogy lőn világosság, egy nagy zakó lebegett vala a mélység színén. Be is kapánk mindjárt egyet az első félidő derekán, és hogyha néggyel oldalgunk le, akkor se szólhatánk vala egy huncut büdös szót se. 0:1. És látá a Manager hogy mindeme szokásos Dinamo idegesség meg bénázás jó, és azt hívén, hogy innentől majd amit csak akar, az lőn - ám ebben kurva nagyot tévedett vala.

    Mert a félidei ordítozástól mindenki lenyugodik vala, és végre-valahára felfogá, hogy focizni jöttünk a Vasasra, úgyhogy el is kezdünk focizni. Teremté ezért a Dinamo a helyzeteket szép sorjában, és egy szöglet utáni rövid felszabadításból Szirony Babszi kapásból helyezteté a labdát a kapu menyezetére, emígyen választá el végérvényesen a világosságot a setétségtől. 1:1.

    Innentől megpezsdűlt a pálya a Torpedo nyüzsgésétől, és akkor mondá Zíkó, hogy szerezzünk még gólokat az ő nemök szerint, és úgy lőn: beívelé a labdát a rövidre, ezt a Tyahor Józsi a kapuba csúsztatja vala. 2:1.

    Látá a Manager, hogy ez bizony már nem jó, ekkor elkezd sűrűn cserélni, mondván, szaprodjatok és sokasodjatok, a Dinamo úgyis egy cserével játszik, és azt sem használja ki, az a másik meg csak az oldalvonal mellől ordibál. Be is jön ezért egy gól az első képére és hasonlatosságára. 2:2.

    A hajrában ezért a Torpedo odatevé magát, beleadván apait-anyait, a Bóday nagyokat védvén oltalmazá kapunkat, a Kovács Levi példát mutatván kirobotolja vala a Manager rohamait, összefogja védelmünket, kik szintúgy nekigyűrkőznek az ő nemök szerint, a Pityesz, az Imi, az Ádám, és nekigyűrkőzik vala a középpálya is, a Zsolt, és a Maki, és a futók, a Szabola, és a Fodor Tomi, aki végül közelről helyezteté vala a labdát a kapu kellős közepibe. 3:2.

    És látá Szeszi, a szívből jövő hajtást - minek eredménye ez a győzelem - mely ímé, igen jó…

    VálaszTörlés
  3. bocs, hogy megin én, dehát ki egyéb venné még a fáradtságot az ilyesmihez, ráadásul így, hogy egy árva petákot se kapok érte, de még egy sört se, de még annyit se, hogy kösz bazmeg...
    ám ami a lényeg itten, hogy holnap este húsz óra negyvenöt perces kezdettel egy fulham - atletico nagypályás labdarúgó mérkőzés kerül megrendezésre, melyet élőben közvetít a romantika vagy a tökömtudja miféle televíziós csatorna, és a szombati győzelmünk után ugyan mit árthat, ha vesszük a fáradtságot, és testületileg megtekintjük a fent említett előadást.
    namármost, a pityesz szerint lenn az uwban van neki ilyenfajta tv adója, noha a pityesz nem egy lángelme, és akkor most még nagyon, de nagyon is finoman fogalmaztam (múlkor is odahívott legoland vs duplo internetes fociközvetítésre) viszont lelkes a csávó, meg a helyén van a szíve, éshát az smse szerint szeretettel vár ott közülünk bárkit, aki úgy érzi, hogy holnap odatolja a képit.
    a magam nevében: én megyek, a tudomásom szerint a szabola is jön, tegnap korda is kinyilvánította abbéli véleményét, hogy szurkolna a geráéknak, noha helyről nemigen volt még szó, és ha már a helynél tartunk, ha valakinek jobb ötlete volna, az tartsa szépen magában, ha kérhetem, minekutánna kurvára nem vagyok rá kíváncsi, viszont ha pityesz megin beszopat, akkor magam fogom legázolni a dinamo matricás limuzinommal, és biztos lehet abban, hogy a csatakrészeg veterán stól buci, az m hármasnak ez a száguldó viperája hozzám képest kutya fasza az ilyesmiben, mert ha valaki közületek esetleg még nem tudná, én már visszakaptam a jogsimat, hehehe

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  4. Valaki szóljon az Andynek, mert mindenki megkapta a hétvégi forduló pontjait csak mi nem.

    NK

    VálaszTörlés
  5. már megkaptuk, csak még ide, a saját honlapunkra nem került fel...

    VálaszTörlés