2010. május 12., szerda

FELHÍVÁS

A HÉTVÉGI, CELTIC ELLENI FORDULÓ ELMARAD!
Mert előrehozták a kupadöntőt erre hétre!
De mi készülünk továbbra is!
Csütörtökön 20:30-kor eddzés!

8 megjegyzés:

  1. eszerint pénteken tokaji, hehehe

    a tabella miatt ne aggódjon ez az NK (egyébként a tökömtudja ki lehet az), higgye csak a sok bevándorló, hogy olyan szarul állunk, közbe meg nem is.

    szerintem minél később játszuk a celtic meccset - annál jobb. kupa és bajnokság elsőként, esetleg páran a nyárra hazautazva sokkal finomabb falat lesz majd a Dinamo érzékeny emésztése számára.

    inkább az elmaradt viking meccset kellene mielőbb lezsírozni az öltönyöseinknek, hogy csináljuk meg 29-én, az eredeti kupadöntő napján, vagy hétvégéjén.

    másrészről énfelőlem lezavarhatjuk most szombaton a norvégokat, és 29-én a celticet, nemigen fosok egyik brigádtól sem. ám azt nem árt tudni, hogy még mindég szarakodik a lábam. és a többiek a múlt héten is basztak négy nullra vezetni, hogy nyugodt szívvel beállhattam volna, pedig a nyelve már jócskán kilógott egyiknek-másiknak.

    este pityesz, aki jön jön, és vérzik érte a seggem, aki nem - már ahogy korda mondaná...

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. rock.
    esetlegesen megjegyeznék annyit, hogy amúgy nyertünk 3-2-re szombaton a Manager United ellen.este aki jön, aki nem megyek:)
    pityesz

    VálaszTörlés
  3. Leszarom a kupadöntőt, egész héten a hétvégi meccset várom. Sovány vigasz a pénteki könyvtár látogatás. Mocsok egy világ!

    NK

    VálaszTörlés
  4. akkor várd ki a végét, mert lehet, hogy nem vársz hiába.

    pityesznek internettanfolyamot javaslok.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. bocs, hogy két ízben is ki kellett törölnöm a megjegyzéseket, lényegében ugyanaz volt, ami alább is következik, csak becsúszott néhány dramaturgiai hiba, ami óhatatlanul bekövetkezik mikor a színész írja a forgatókönyvet.

    szóval, volna gyógyír NK problémájára, éspedig a megoldás a menetrendünk átalakításában rejtezik, miszerint előrehozzuk a jövő heti shamrock meccsünket, mondjuk a hellas új kupadöntő miatt szintén elmaradó bajnokijának helyszínére és időpontjára. (már ha eredetileg volt olyan, miután a sajátunkra nem lehet, merthogy épp azt nyúlták le a döntőhöz).

    az így felszabaduló jövő héten, 22-én lezavarjuk a celtic meccset. a másik két elmaradásunk, a vikings és a hellas azon a hétvégén pont egymás ellen játszik, tehát csak ezt lehet a módja.

    és akkor, 29-re a vikingek jöhetnek focisuliba. (most hétvégén a ratioval játszanak, ezért is egyetlen megoldás a Shamrock, mivel celtic-hellas most szintén elfoglat, ők játszák a kupadöntőt, ha valaki közben elfelejtette volna)

    végül a hellas visszavágó, az eredeti, június 5-re kiírtak szerint.

    ehhez persze még a shamrock beleegyezése is kell, noha ők egyáltalán nem lesznek beljebb azzal, ha most hétvégén velünk játszanak, mivel az ő két elmaradt ellenfelük a szigeti és manager egymás ellen játszik a jövő hét végén, most meg mindketten szabadok, úgyhogy, gondolom a shamrock is szívesebben tolna le egy meccset ezek valamelyikével. ám ne feledjük, hogy szervezésben (ha jól tudom) a celtices andy a góré, és ennyit igazán megtehet nekünk, ha már lenyúlták a döntőjükhöz a pályánkat, az időpontunkat, meg a drága pénzen megrendelt szép napos időjárást, mi több, tönkrebaszták NK egész heti közérzetét.

    figyelem! mindez csak egy ötlet szintű közlés, értem?

    szükség esetén még plusz pályát is tudnánk szerezni a csörsz utcában, vagy a városmajorban most hétvégére, mindkettő műfüves, és szerintem ha más nem, egy barátságos meccs, akár B ligás csapattal is, azért simán belefér.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  8. midőn szeszélyes áprilist a langy május tovamossa,
    jó esővel füröszte végig a tőt, mely majd gyümölcsöt érik...
    ezérthát este automobillal jövök, és nem csak az időjárás végett, két helyem van még, akit érdekel hívjon fel, azt vegye figyelembe, hogy 7 körül hagyom el a belvárosi bérleményem (mi tagadás, szar ott lakni, módfelett hiányolom a régi környezetem, gyakran eszembe jutnak a csodálatos kávészínű benszülött lányok is...)szóval 7 körül indulok, mert mivel még ki kell nyaliznom az edzőért budára, csak hogy mielőbb rakjon vissza ha felépülök, plusz még a labdákat is el kell hoznom a ceizlertől, aki folyton lebetegszik monszun idején. azért nagyban remélem, hogy nem komoly ez a dolog, és ezúton kívánnék viharos jobbulást a zsoltnak, márcsak az esetleges hétvégi mérkőzés miatt is épüljön fel mihamarabb.

    csumi-imi

    VálaszTörlés