2010. május 14., péntek

nincs meccs!

NINCS
BÍRÓ!
NINCS
MECCS!

5 megjegyzés:

  1. kosz az infot.
    jo pihit mindenkinek, csakadinamóóó!

    VálaszTörlés
  2. lehetne ezt kíméletesebben is közölni, nemdebár? ha szegény NK ezt így meglátja, hát nem is tudni, mi lesz, a végén még kárt tesz magában, vagy tudomisén.
    ezúton üzenem, ne keseredj el NK, én lélekben veled vagyok, és télleg BÁRMIKOR felhívhatsz, ha szükségét érzed, vagy gyere el este a tokajiba, ha egy kicsit beszélgetni szeretnél, vagy arra vágysz, hogy meghallgassanak. egyébként hidd el, az öltönyösök mindent megtettek, hogy létrejöjjön ez a mérkőzés, nem rajtuk múlott.

    fel a fejjel,

    csumi-imi

    a magam részéről egyébként - hogy is mondjam csak - kurvára örülök, hogy így alakult, mert a jövő hétre még többet fog javulni a lábam, és már alig várom, hogy émelyítő szagú másnapos leheletem elől fejvesztve meneküljön a shamrock falfehér hátvédsora.

    HAJRÁ DINAMO!

    VálaszTörlés
  3. Akkor este a Tokajiban kiötöm a szívem.

    NK

    VálaszTörlés
  4. szíves tájékoztatásul: NK kitűnően érzi magát itt a kaztroban, a depressziója meg, mintha soha nem is lett volna...

    na emígyen kell eztet csinálni.

    jójét,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  5. Hello Dinamo!
    Elorejelzes a kovetkezo hetekre... ezen a heten csutortokon elutazom, megyek Csiksomlyora, igy az edzesen es a meccsen (ha lesz egyatlan) nem leszek.
    Ez jo alkalmat ad a labam pihentetesere is(terdem faj, combom huzodik, minden bajom van), lehet hogy meg kovetkezo heten is kimelni fogom, meglatjuk, de a meccsre mindent megteszek hogy jo legyen.
    mindenkinek minden jot addig is!
    Konczimi

    VálaszTörlés