2010. május 17., hétfő

MÉLYEN TISZTELT PUBLIKUM!
HÖLGYEIM ÉS URAIM!
FIGYELEM, FIGYELEM!!!
MEGÉRKEZETT PEST-BUDÁRA A MÉLTÁN VILÁGHÍRŰ DINAMO VÁNDORCZIRKUSZ, ÉS A CSODÁLATOS REKORTÁN FIVÉREK!!!
CSAK ÉS KIZÁRÓLLAG HOLNAP ESTE HÉT ÓRAI KEZDETTEL LÁTHATÓ A GRANDIÓZUSS ELŐADÁS, A KOLOSVÁRI TAMÁSS ÚTI SPORTPÁLYÁN!!!
A NAGY BRAVACCINO LEGKEDVESEBB TANÍTVÁNYAI AEROB ÉS ANAEROB GYAKORLATOKAT MUTATNAK BE MINTEGY NEGYVEN-ÖTVEN PERCEN KERESZTÜL! GARANTÁLJUK, HOGY ILYENT MÉG NEM LÁTTAK, ÉS NEM IS FOGANAK, MÉG VILÁG A VILÁG! AKI MÁR LÁTOTT, ANNAK CZIRKUSZUNK IGAZGATÓJA SZEMÉLYESEN TÉRÍTI MEG A BELÉPTI DÍJÁTT!
HÖLGYEKNEK ÉS GYERMEKEKNEK AZ ELŐADÁS TELJESEN INGYENES!!!
URAKNAK IS!!!
AKI NEM LÁTJA, EGÉSZ ÉLETÉBEN BÁNNI FOGJA!
CSAK TESSÉK, CSAK TESSÉK!
------DINAMO VÁNDORCZIRKUSZ-----

3 megjegyzés:

  1. Az alkohol csodákra képes :) By:Ty.Ádi

    VálaszTörlés
  2. azt meghiszem, nekem is többször megjelent már a megváltó, megint mások rózsaszín elefántokat láttak... és tegnap éjjel például azt mondta hogy: imi menj csak el futni holnap, mivel kihagytál mostanában ezt-azt, úgyhogy nagyonis rádfér, amint ahogy a töbiekre is ráférne - legalább szokjátok egy kicist a klímát a hétvégi ír meccshez.

    úgyhogy én jövök, a többi meg már kinek-kinek a lelkiismeretére vagyon bízva. szar az idő, úgyhogy autóval leszek, aki fuvart szeretne, hívjon fel bátran,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  3. most írhatnám ide megin, hogy kösz szépen szemetek. csakhogy erre a koncz mindjárt elkezdené húzni a száját. maradunk ezért annyiban, hogy szokás szerint hétvégén mindenki a mennybe szeretne majd jutni, ám szemlátomást úgy, hogy ne kelljen mégse meghalni. hát ti tudjátok. és legyen bármennyire szívszorító a látvány, amikor egészséges felnőtt férfiak az eltorzult arcukból kilógó nyelvükkel lefetyelnek levegő után, én akkoris utoljára járattam a pofámat emiatt. ha valaki eztán úgy érzi, beszéljük meg meccs után, vagy edzésen, egy rekortán derbit, vagy egy pityesz-margit-pityesz hurkát bárkivel szívesen letolok hétfőnként, avagy keddenként.

    és kösz szépen, szemetek

    csumi-imi

    VálaszTörlés