2012. október 28., vasárnap

Egy kis lépés előre, két nagy lépés hátra


Budapest Football League - 6. forduló
Gránit-pálya, 20 néző

Dinamo: Grind - Szüllő, Krőzsel, Machut, Karesz - Szirony II, Kovács, Brávácz - Matócsi, Szita, Szirony I

Gólszerző: n.a. 23', n.a. 50', n.a. 80'
Cserék: Matócsi ⇆ Korda a szünetben, Karesz ⇆ Papp a 60. percben, Brávácz ⇆ Bóday a 70. percben, Szirony I ⇆ Juhász a 75. percben.
Sárga: Krőzsel
Piros: -
Szögletarány: 4-6


2-2 győzelemmel és vereséggel a hátunk mögött és jó néhány meghatározó játékosunk hiányában érkeztünk Kispestre, ahol noha úgy tűnt, az időjárás nem fogad minket a kegyeibe, a kezdő sípszóra elállt az eső és még a nap is kisütött.

A mérkőzést a már-már megszokott álom-móduszban kezdtük, ellenfelünk pedig nemes egyszerűséggel átgázolt rajtunk. Miután hátrányba kerültünk volt néhány ígéretes szituációnk, de semmi több. Grind Levi kifutásainak és védéseinek köszönhetjük, hogy az első félidőt megúsztuk további bakapott gól nélkül. A játék képe sajnos a második félidőben sem sokat változott, a nézőknek nem volt okuk vörösre tapsolni a tenyerüket. Kapkodás és hajmeresztő hibák az egyik-, a hibáinkból remekül elvegetáló társaság a másik oldalon. Csapatunk a vadonatúj összetételű védelemmel az élen - melyben Karesz személyében egy újoncot is avattunk - enyhén szólva nem állt a helyzet magaslatán.

Mindettől függetlenül azért nem dőlünk a kardunkba. Rapszódikus a teljesítményünk, de hétről-hétre kiállunk és ez a nem semmi. Folytatás a jövő héten...

Szurkolóinknak köszönjük a bíztatást!

2 megjegyzés:

  1. Nem megyek ma, mert szar a lábam, a hétvége sem jó mert elutazunk.

    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés