2012. október 12., péntek

Nincs mese, győzni kell!


Szombaton hazai pályán, 15 órai kezdéssel azt a Szigetit fogadjuk, akikkel az elmúlt években rendre nagy csatát vívtunk. Volt itt már minden: Történelmi vereség; Bosszúvágy (színes magyarul beszélő, nemzetközi futballmérkőzés), sírás-rívás és megannyi győzelem…

Az elmúlt szezonban a kupában 0:2-ről fordítottunk és végül 3:2-re győztünk. Góljainkat Korda, Camara és Kis szerezték. Egy hétre rá bajnokin 0:3-ról már nem sikerült a bravúr és 4:3-ra kikaptunt. A góljainkat Szita (2) és Korda jegyezték. A tavaszi rájátszásban pedig 2:1-re sikerült felülmúlnunk őket, a góljainkat Ónodi és Szirony I szerezték.

Az idei bajnokságban eddig a Szigeti sem remekel, a Whites csapatát ők is simán verték, de a Hellas-tól és a Vikingektől egyaránt kikaptak. (A múlt héten a Greens ellen játszottak, az eredményt nem tudjuk)

Nem kérdés: kell a győzelem, mint egy falat kenyér!

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    A térdem elég ramaty. A héten 2x is voltam orvosnal. Most egy "csodaszert" kaptam amit 30 napig kell szednem. Nem tudom, hogy a pirulák vagy a sör amivel beveszem őket okozzák de sokkal kevésbé fáj a virgácsom.
    Holnap ott leszek...és remélem Dinamó diadal lesz!
    Zico

    VálaszTörlés