2012. február 29., szerda

A LEGJOBB NÉGY KÖZÉ JUTÁS A TÉT


A vasárnapi mérkőzés volt sorozatban a 4. meccsünk, ahol vesztesen hagytuk el a pályát. A Greens, a Celtic I és a Manager után a Shamrocks ellen is kevésnek bizonyultunk. Idegesen és feszülten játszó csapatunk a szerencsével is hadilábon áll, az utóbbi két mérkőzésben, de főleg a legutóbbi derbiben sokkal több volt. A sérülésektől, járványoktól tizedelt csapatunkra igazán ráférne egy kis sikerélmény. Vasárnap a kupában a negyeddöntőbe jutás a tét, ahol nem kisebb falat, mint a Vikingek várnak ránk.

2009-ben volt már egy hasonló rossz szériánk, aminek a Szigeti elleni történelmi vereség volt a csúcspontja. Októberben a Vörös-meteor pályán 7:1-es vereséget szenvedtünk.
A sors fintora, hogy a padlóról éppen a Vikingek elleni főlényes győzelemmel sikerült fölállnunk. Azon a mérkőzésen Lukasik kiállítása után több mint egy félidőn át tíz emberrel játszottunk, de óriásit fociztunk és jobbnak bizonyultunk. Emlékeztetőül álljon itt a mérkőzés akkori tudósítása:

http://dinamotorpedo.blogspot.com/2009/11/megtort-jeg.html

4 megjegyzés:

  1. Ha kellek mezönybe, dobjatok egy sms-t.

    Csumi makelele

    VálaszTörlés
  2. Már a múltkor is kellettél volna, csak a liberális lobbi erősebb volt nálam....

    NK

    VálaszTörlés
  3. a múlt szombat este szokás szerint berúgtam, ami nagy patkányság volt a részemről. és noha nem ittam egy fél korttyal se többet a szokásosnál, a másnapom java része mégis epehányással telt. igazából ezért nem jöttem el a meccsre, ha valaki közületek éppenséggel tudni szeretné. és bocs bazkik (csapattársak és legfőképp a t. közönség), mégha utólag mindez szartse ér. más tészta, hogy mind a mai napig egyfolytában csak szopok a kibebaszott vállammal. a hét elején derült ki, hogy valójában már a tudós orvosok sem tudnak igazából mit kezdeni az egész szarságommal, és így akár szerencsésnek is nevezhetem magam, amér nem játszottam. merhogy a focitól továbbra is erősen eltilt az egész tanult népség, minekutánna fogalmuk se van arról, hogy mi a fasz is a bajom, és kurvára nem is érdekli őket, hogy valójában mitől is érezném jól magam. most se vagyok józan, úgyhogy be is fejezem.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  4. Nem megyünk Miskolcra a hétvégén, megyek meccsre!

    Zsolt

    VálaszTörlés