2012. március 5., hétfő

MI AKKOR IS GYŐZÜNK, HOGYHA KIKAPUNK

Vasas-pálya, 28 néző

A két újonccal és a visszajátszó Camara-val kiegészülve rekord létszámban vártuk a mérkőzést. A negyeddöntő előtt a Vasas és az FTC U11-es csapatának összecsapását követhettük figyelemmel, ahol a Vasas színeiben pályára lépett Szirony Kornél is. A ragyogó napsütésben rendezett és végig sportszerű mérkőzésre ezúttal is sok szimpatizánsunk volt kiváncsi. Szurkolóinknak és minden megjelentnek ezúton is köszönjük a támogatást.

Csere: Steffen helyett Papp és Szirony II helyett Horváth (a szünetben); Oláh helyett Szirony II és Brávácz helyett Mihaldinecz (a 60. percben); Camara helyett Juhász (a 75. percben); Horváth helyett Cseh (a 80. percben); Machut helyett Szokola (a 82. percben); Kovács helyett Brávácz (a 88. percben)
Gólszerzők: n.a. a 20. percben, n.a. a 25. percben, n.a. a 36. percben, n.a. a 78. percben; illetve Camara a 65. percben
Sárga: -
Piros: -
Szögletarány: 5-5

Sorozatban ez volt az ötödik vereségünk, de így ki lehet kapni. Erre a játékra a soron következő Paprikás elleni ki-ki bajnoki mérkőzésen is alapozhatunk. A kupameccs döntő részében partiban voltunk a liga egyik legjobb csapatával, csapatunkban több jó egyéni teljesítmény is akadt, és az újak is jól szálltak be. Megérdemelten győzött és jutott tovább a jobbik csapat, a Vikingeknek gratulálunk.

1 megjegyzés:

  1. Holnap nem megyek a meccsre, m valami van a hátammal.
    Jó focit,
    Zsolt

    VálaszTörlés