2011. május 15., vasárnap

TANULÓPÉNZ

LEGENDS LIGA, 16. FORDULÓ
Fáy utca, 28 néző
Gólszerző: -
Csere: Korda helyett Cseh (a 30. percben), Brávácz helyett Korda (a szünetben), Szirony II helyett Szokola és Cseh helyett Czeizler (az 55. percben), Makláry helyett Szirony II (a 70. percben)
Sárga: -
Piros: -
Szögletarány: 5:4
PERCRŐL PERCRE
8' Brávácz 20 méterről elvégzett, a jobb felsőbe tartó szabadadrúgásába a Celtic kapusa csak belekapni tudott. A forintos kipattanóra ketten is érkeztek, de sajnos egymást zavarták, így odalett a helyzet.
15' Korda szöglete után Szirony II fejelt a kapu mellé.
20' Formás Celtic támadás végén az egyik támadójuk került ajtó-ablak helyzetbe, de 11 méterről leadott lövését Tóth óriási bravúrral hárította.
28' Korda 25 méterről elvégzett életerős szabadrúgása a léc fölött hagyta el a játékteret.
32' Ónodi félpályánál történő labdavesztése után Neil Evans-hoz került a labda, akinek 14 méterről, a jobbösszekötő helyéről leadott, rosszul eltalált, pattogós lövésével szemben Tóth tehetetlen volt. (1:0)
67' Átszaladtak rajtunk a skótok. Az akció végén a Celtic támadójának lövése a felső lécről a gólvonal mögé pattant. (2:0)
70' Egy felszabadítás után Nagy vette célba a kaput 25 méterről, de lövését a Celtic kapusa magabiztosan hárította.
76' Brávácz szabadrúgása után Nagy csúsztatott fejese szállt a kapu mellé.
80' Kiss tekerte szabadrúgásból középre a labdát a szögletzászló közeléből, melyre középen érkezett Szirony II, aki kétszer is kapura lőhetett, de lövései elakadtak a védőkben. Felszabadítás után a rendezetlenségünket kihasználva a skótok szabadon törhettek a kapunkra, és köszönték szépén az ajándékot...(3:0)
Az első félidőben jól tartottuk magunkat, felvállaltuk a nyílt játékot és ezzel sikerült is meglepnünk a skótokat. Az idő előrahaladtával aztán ismét előjöttek gyermeteg hibáink, amiket a Celtic kegyetlenül kihasznált. A védő- és a középső zónában már úgy ahogy futballozunk, de a támadóharmadban sajnos továbbra is elfogy minden tudományunk. Tanulási folyamatban van a csapatunk, játékosaink többségének túl kevés tapasztalat áll rendelkezésére az egyes szituációkban, a tanulópénzt pedig egy jobb csapat kőkeményen bevasalja.
Jók: Tóth, Kiss

1 megjegyzés:

  1. Bár büszke vagyok a legendás rádióval való majdnem-névazonosságra, de ezentúl legyen inkább Szokola.
    VISCA BARCA! VISCA DINAMO!

    VálaszTörlés