2011. május 3., kedd

MENEKÜLÉS A GYŐZELEMBE

LEGENDS LIGA 15. FORDULÓ
TF-Pálya, 12 néző
Gólszerző: Öngól (15'), Kovács (30')
Csere: Ónodi helyett Cseh (a 37. percben), Oláh helyett Tyahor I (a szünetben), Szirony I helyett Szokola (az 58. percben), Brávácz helyett Ónodi (a 75. percben), Kovács helyett Oláh (a 82. percben)
Sárga: Tyahor II
Piros: -
Szögletarány: 4:6
Szervezési műhiba és kettős mérce fogadta a Legends Liga csapatait a Kolozsvári Tamás utcában. A helyszínen ugyanis kiderült, hogy a Prókátor SE - Babylon FCE BLSZ III-as bajnoki mérkőzés is délután 3 órai kezdéssel szerepelt műsoron. Rövid idő után természetesen világossá vált, hogy a mi foglalásunk kevés, azaz helyet kell csinálnunk a BLSZ III-as egyleteknek.
Szerencsére azonban már rutinosan kezeljük az ilyen helyzeteket. Szirony I azonnal tárcsázni kezdte a TF-pályát, röviddel ezután Korda pedig már a játékvezetőket szervezte, a magyar-ír karaván pedig elindult a Csörsz utca felé...
PERCRŐL PERCRE
8' Korda szöglete után Oláh fejelt néhány centivel a kapu fölé.
15' Egy kóbor indítást az egyik Shamrock-védő olyan szerencsétlenül csúsztatott meg, hogy az a kapujából kimozduló kapus fölött a hálóban landolt. (0:1)
30' Oláh indításával Kovács iramodott meg, majd 11 méterről, szorongatott helyzetből a hosszú sarokba helyezett. (0:2)
55' Tyahor I szabadrúgásból vette célba a kaput, de a Shamrocks kapusa ezúttal résen volt.
60' A Shamrocks egyik középpályása kínálta meg Matócsit 20 méterről, de a középre tartó lövését "vészkapusunk" magabiztosan hárította.
72' Kisebb zűrzavar után a Shamrocks egyik támadója került ajtó-ablak helyzetbe, de 10 méterről leadott lövése a kapunk mellé szállt.
85' Szép összjáték után Szokola lőtt 16-ról fél méterrel a bal kapufa mellé.
A mérkőzés döntő többségében a mi akaratunk érvényesült, több helyzetet dolgoztunk ki ezért úgy gondolom, megérdemelten győztünk. Labdabirtoklásban van némi hiányérzetem, még mindig sokszor kapkodunk, elhamarkodottan indítgatunk, de összességében hoztuk magunkat.

1 megjegyzés:

  1. sziasztok, ma nem megyek eddzésre, és nem a lábam miatt, hanem ildónak szülői értekezlete van és nem jön haza csak este.

    zsolt

    VálaszTörlés