2010. szeptember 19., vasárnap

GYŐZELEM A SZEZONNYITÓN

Vasas, 28 néző
Gólszerző(k): CAMARA (1:1) az 53., CZEIZLER (2:1) a 68. percben
Sárga: Szirony II, Tyahor II
Piros: -
PERCRŐL PERCRE
20' Baloldali bedobás után Oláh remekül indult meg a kapu felé és játszott középre Nagyhoz, aki 10 méterről, középről a kapusba bombázott.
25' Rövidzárlat után a Celtic játékosa szabadon törhetett be a tizenhatosunkon belülre, majd Bóday mellett a hosszú sarokba helyezett. (0:1)
41' Korda szabadrúgása után Kovács emelkedett a legmagasabbra, de néhány métert tévedett.
53' Korda indításával CAMARA iramodott meg a jobb szélen, majd néhány csel után mesterien csavart a jobb felső sarokba. (1:1)
60' Szirony II nagyszerű ütempasszával Camara mehetett egy az egyben, de 11 méterről leadott lövése elakadt a kapusban.
68' Korda szöglete, mindenkin átszállva, a hosszú sarok irányába bemozduló CZEIZLERT találta meg, aki 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. (2:1)
75' Makláry iramodott meg a jobb szélen, majd egy megkerülős csel után a kapu felé húzott. Beadásszerű lövését a kapus nagy bravúrral szögletre mentette.
82' Celtic szöglet után a léc mentett.
------------------------------------------------------------------------------
Egy szervezett és bő kerettel rendelkező ellenfelet sikerült legyőznünk, és ennek a sikernek az értékét csak növeli, hogy hátrányból sikerült fordítanunk. Védekezésünk az első félidei rövidzárlatot kívéve stabil volt, sokat és jól ütköztünk, jól zártuk le a területeket, és Bóday is újra igazolta, hogy ő a No. 1. Támadásaink veszélyesek voltak, és örömteli, hogy a cserék és az új igazolások is jól muzsikáltak.

5 megjegyzés:

  1. Na tessék.új nevem lett. Rövidzárlat Pityesz.:)nincs egy villanyszerelő a közelben. mocskosul jól jönne, ha állítana rajtam valamit.
    Dinamo!
    Pity.

    VálaszTörlés
  2. jó az neked. van az legalább olyannyira szar, mint példának okán a szöszi. vagy legyen akkor inkább már "lomha"?...

    villanyszerelőkről ne ábrándozzál, azt viszont elárulom, hogy hol lehet kondícináló edzésen részt venni: egy köpésre a kecódtól baszki. és holnap még a spanodat is bámulhatod közbe. és ezt most mindenki másnak is ajánlom. van olyan jó, mint otthon maszturbálni - és ezt is magadér csinálod, és ugyanannyira nem kerül egy huncut petákba se. (aki nem ér rá, munka gyerek, satöbbi miatt, az NE szívja most máris tele a begyét, okés?)

    és ha már itt tartunk, üzenem a másik kettőnek, aki még el-el szokott járni futni, hogy tegnap reggelre nem csak a tököm dagadt meg, de a térdem is, és kb csak az előbbi tudja, hogy mi a f*sz van ez utóbbival. holnap azér kijövök, a robiékat megnézem, de körözni nem biztos, hogy tudok majd.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  3. Pityesz, azzal, hogy fejbe rugtak a rád támadó idegent, mindent jóvá tettél.

    NK.

    VálaszTörlés
  4. Ezt kaptam parancsba.jelezném, hogy én is bicegősen,még a múlt hétről, de csütörtök az mindenképp.
    de Szeszi!!!!ha ilyeneket teszel velem, mint tegnap az uwban, úgy b.szhatom, hogy egy köpésre vagyok a Kolozsváritól.reggel 4ig nem bírtam megmozdulni.illetve elmozdulni a pulttól. kapaszkodtam az oszlopba.Te meg a bringádba.:)szép páros!!:)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok srácok!

    Igyekszem majd menni egy-egy edzésre is, egyelőre nem jött össze. De addig is hajrá!
    Konczi

    VálaszTörlés